2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

325 بازدید | 17 پست

نمیدونم چیکار کنم زندگی خوبی دارم شوهر خوبو‌ مهربونی دارم ولی یه مشکل دیگه دارم قبلا اصلا نظر بقیه برام مهم نبود الان مشکلم شده جهیزیم مثلا مبلام من خودم راحتی دوست داشتم خریدم بعدش که مادرشوهرم دید میگف فلانی گفته این اینقدر خرج کرده چرا ساده گرفته عروس خواهرم اینقد مبلش شیکه استیله رفته بودیم خونش هی میگف وای چقد خونت قشنگه چقد مبلات شیکه با این که قیمت مبلای من با اون یکی من راحتیه ولی ۵نیم پولشو دادبابام حالام گیردادم به وسایلام به شوهرم میگم بیا عوض کنیم گوش نمیده میگه خیلی هم خوبه نو هس هروقت خواستیم از اینجا بریم عوض میکنیم😭😭😭😭😭اه کاشکی چشمامو بازمیکردم یه چیز خوب برمیداشتم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

عزیزم یکم به نظر خودت احترام بذار  وقتی خودت انتخاب کردی سلیقتو نبر زیر سوال

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرو هرکاری کنی حرف خودشو میزنه بخدا بهترین جهیزیه رو آوردم همه چی عالی ولی تاحالا نشده یه بار بگه جهیزیه ات قشنگه یا تعریف کنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

اگه از اول زندگي بخواي به خاطر حرف مردم كار كني هر روزت جهنم ميشه!!!

بايد به مادرشوهرت ميگفتي من مبلامو دوست دارم و  به حرف مردم هم كاري ندارم و براي مردم زندگي نمي كنم تا دهنشو ببنده!!!

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.

این حرفها اول هر زندگی هست. حالا یا رو در رو میگن یا پشت سر. 

وسایلت از جنس طلا هم باشه باز یه عیبی پیدا میکنن. 

من حتی راجع به چیدمانش هم نظر میدادن. مثلا میگفتن اینو چرا اینجا گذاشتی ، یا فلان وسیله رو بخر بذار اینجا که خالیه و .... منم میگفتم باشه حتما، ولی دست به هیچی نزدم تا الان که چند سال گذشته😁

خدایا شکرت🙏

هر کس یه سلیقه ای داره،سلیقه شما اینه سلیقه مادرشوهرت یه چیز دیگه،اگه بخوای طبق سلیقه دیگران خونتو بچینی هیچوقت نمیتونی همه رو راضی کنی!

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
وسواسی گلم  به سلیقه ات احترام بذار  حتما نباید باب میل دیگران زندگی کنی

قبلا اینجور نبودم ولی از وقتی ازدواج کردم دهن بین شدم خیلی . 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد