2789
سلام بله من دارم حدود 35 درجه بود چند سال ورزش کردم و کمربند طبی استفاده کردم الان خیلی بهترم کلی هم ...

سلام عزیزم

وقتی خوندم متن رو خیلی براتون خوشحال شدم که بهبود پیدا کردید و درجتون کمتر شده خدا میدونه که چقدر ذوق کردم براتون 🥹💕

عزیزم من دختر خواهرم داره نوجوانه و ۲۰ درجس

بریس نمیبنده نا امیده

🤍✨Beauti Lady
سلام بله من دارم حدود 35 درجه بود چند سال ورزش کردم و کمربند طبی استفاده کردم الان خیلی بهترم کلی هم ...

ببخشید من زیاد حرف میزنم شرمنده عزیزم 💕

درسته که اسکولیوز ها باهم فرق دارن از همه لحاظ و اینا

و باید پزشک تجویز کنه یا مربی

ولی شما ورزشی که مفید باشه چی انجام دادین 😭

🤍✨Beauti Lady

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم وقتی خوندم متن رو خیلی براتون خوشحال شدم که بهبود پیدا کردید و درجتون کمتر شده خدا میدونه ...

قربونت برم عزیزم ایشالا که سلامت باشی

ببین بهش بگو ناامیدی نداره که اخه الکی غصه نخوره

چند سالشه؟

ببخشید من زیاد حرف میزنم شرمنده عزیزم 💕درسته که اسکولیوز ها باهم فرق دارن از همه لحاظ و اینا و باید ...

نه خواهش میکنم این چه حرفیه خوشحال میشم بتونم کمک کنم

من ورزش های مخصوص اسکولیوز رو انجام دادم که دکتر بهم گفت.

کلی جاها رفتم کلی تمرین کردم ولی خیلیا اصن نمیدونستن ورزش اسکولیوز چی هست بعدم همش بهم تمرینات قوز رو میدادن به اسم اسکولیوز

تا اینکه یه جا پیدا کردم اصولی بهم اموزش دادن

نه خواهش میکنم این چه حرفیه خوشحال میشم بتونم کمک کنممن ورزش های مخصوص اسکولیوز رو انجام دادم که دکت ...

قربونت بشم عزیزم

ایشالا همیشه سلامت و تندرست باشی جانم

ماهم همینطور خواهرم هرجا فکر کنید برده ولی ورزش های دادن که برای اسکولیوز نیست

فعلا سه ترم رفته شنا و آب درمانی و خیلی فرقی نکرده

نمیدونیم کجا ببریمش که متوجه مشکلش بشن و بتونن کمک کنن و ورزش مناسب بهش بدن

🤍✨Beauti Lady
قربونت برم عزیزم ایشالا که سلامت باشیببین بهش بگو ناامیدی نداره که اخه الکی غصه نخورهچند سالشه؟

فدات بشم عزیزم

نمیدونم از طرفی میگم حق داره خب در اینده برایش مشکل ساز میشه

کلاس یازدهمه جانم

🤍✨Beauti Lady
فدات بشم عزیزم نمیدونم از طرفی میگم حق داره خب در اینده برایش مشکل ساز میشه کلاس یازدهمه جانم

اره خب درست میگین

هنوز جا برای تغییر داره جاییکه من رفتم بهم گفتن اگه قبل از 18 سالگیم میاومدم خوب میشدم

اره خب درست میگینهنوز جا برای تغییر داره جاییکه من رفتم بهم گفتن اگه قبل از 18 سالگیم میاومدم خوب می ...

دقیقا الان زمان طلایی هست براش ولی دکتر خوب پیدا کردیمو نتیجه نگرفتیم آنچنان فقط در حد بریس بوده کارشون

🤍✨Beauti Lady
دقیقا الان زمان طلایی هست براش ولی دکتر خوب پیدا کردیمو نتیجه نگرفتیم آنچنان فقط در حد بریس بوده کار ...

خب بریس خالی کفایت نمیکنه چون قرار نیست تا اخر عمرش بریس ببنده باید ورزش هم بکنه