2777
2789
ی اش الان میلیونی در میاد قیمتش

میدونم عزیزم

من باشم بهم برمیخوره دقت کنی خودمو گفتم که کنار نمیام

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهار بال و کتف سرخ کردم ، هوا هم یه بارون ریز میزنه بعد از ظهر پسرمو میبرم بیرون به مناسبت روز پسر مهمونش میکنم به بستنی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

منم مادرشوهرم برای غذا نمیپزه برای عصرونه میپزه

اره مخصوصا اش دوغ رو بیشتر عصرونه میدونیم اش ترش اینا

مگر فقط اش رشته ناهار شام باشه اونم خالی نه سیر نمیکنه که 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
میدونم😂ولی خب من بهم برمیخورهوای خدایا من ازدواج کنم هر روز دعوا داریم😭

نه دعوا چیه معلومه خوش قلبی واسه شوخی گفتی🥰🥰🥰

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

عدس پلو نیست مگه اون؟

نه عدس پلو مخلوط داره این فقط عدسه و برنج

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ناهار خونه نادرشوهر مهمونی رسمی نیست.اگه مهمونی رسمی باشه شاید حق با شما باشه

ما رفت امد نداریم با مامانبزرگم

دیوار ب دیواریم ولی 4/5سال میشع ناهار شام نرفتیم

برا همین اش بزارن بر میخوره بهم

خونه مامانبزرگ مادریم که میریم اونجام اش نمیزارن فقط

من فقط سخت گیری خودمو گفتم نگفتم اش بده اتفاقل خیلیییی دوسش داریم