2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج عدسی چجوریه؟

هیچی عدس میزارم میپزه بعد نمک اضافه میکنم بعد برنج بهش اضافه میکنم بعد آبکش میکنم میزارم دم کنه همین با ماست یا غیرهه سرو میکنیم

ببخشید گفتم غیرهه و نگفتم چی دیگه خودتون بدونید چیه آخه باردارم حتی از نوشتنش بیزارم😅

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

لطف میکنی درجه اش رو هم بگی

۱۸۵

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

تازه عروس ک نیست خودمونی هستن با این قیمت نجومی حبوبات غذای لاکچری محسوب میشه😅😅

میدونم😂ولی خب من بهم برمیخوره

وای خدایا من ازدواج کنم هر روز دعوا داریم😭

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ناهار مرغ گذاشتم 

شامم مواد کتلت آماده کردم بعدا سرخشون کنم

'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه و حروم، حلال سرشه تویی.تاوانتو میدم ولی دیگه هیچوقت تکرارت نمیکنم🖤️ـ واسه کسی صدموگذاشتم که لیاقتشون26بود🎀✨