یک از فامیل هست تا چند میلیارد آمد دستش با یک زنه دوست شد صیغه کرد
شوهرم گفت احساس قدرت میکنه
واقعا چرا
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
چی بگم والا، گدا گشنه هم باشن مستعد خیانتن اینا. موقعیتش پیش بیاد همه فکر و عقل شون جمع میشه تو چیزشون
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
بنظرم دلیل اصلیش "نارضایتی" از زن اول هست. در درجه دوم رفع نیاز جنسی.بعضیا میگن خب چرا اولی رو طلاق ...
نظرت چرته .اینا دلیل مرد بره خیانت کنه اخه ،واقعا خودت فهمیدی چی گفتی ..بابای من رفت خیانت کرد هیچوقت قبلش ندیده بودم باهم حتی دعوا یا اختلاف نظر داشته باشن ..اتاقشون جدا بود همیشه باهم خوب بوده ن ..از نظر رسیدگی هم مامانم عالی بود ...بنظرت اینا دلیلاشه ..توهمین سایت کمزن نداریم همه چی تمومه شوهرش خیانت گرده ..
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.