2777
2789

یک از فامیل هست تا چند میلیارد آمد دستش با یک زنه دوست شد صیغه کرد 

شوهرم گفت احساس قدرت می‌کنه 

واقعا چرا

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون از قبل هم میخواسته این کار رو بکنه ولی چون پول نداشته نمیتونسته.

این همه آدم هستن پولدارن یه زن  دارن.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

چون قبلشم یه الت متحرک گدا بوده منتها بخاطر بی پولی مجبور بوده کنترلش کنه ، الان ک ب پول رسیده فقط داره ب التش رسیدگی میکنه ، یارو حد و اندازش همین قده ، احساس قدرت هم چون بدبخت و ذلیله میکنه وگرنه ادمای قدرتمند همه یدونه زن دارن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

ربطی نداره من میشناسم چن نفرو تریلیاردرن ولی با زنش که یک خانم ساده و معمولیه زندگی میکنه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐