2777
2789
عنوان

همسرم

118 بازدید | 7 پست

سلام خوبین میدونم طولانیه ولی پای زندگیم در میونه 

منو همسرم چند ساله ازدواج کردیم اوایل بخاطر عدم شناخت دعوا داشتیم بعدم سر اخلاق خلاصه تو این چند ساله کلی دعوا و قهرو اشتی داشتیم دوست داشتنمون نگهمون داشته بود چند مدت گیش غیر عمد سقط داشتم ۶ماه تو درد غرق بودم حس میکردم براش مهم نیست خلاصه گه گهداری کنارم بود خیلی ناراحت شدم کلی بهش گفتم کنارم نبودی دلم تیکع تیکه شد تنهایی درد کشیدم الان دوباره باردارم چند روز بعد اینکه بهش گفتم باردارم سر برادرش دعوامون شد قرار بود بریم خونه پدرم ایشون گفتن برادرم کار داره نیم ساعته میام شد ۴ساعت بعد اومون زنگم میزدم جواب نمیدادن با سرو وضع اشفته اومدن زخمی شده بودن سر کار منم بحث کردم از اون روز ایشون میگن من مردم دیگه به هیچی حسی ندارم سه هفتس زندگیمون معلقه یه هفته پیشم تو گوشیشون برای اولین بار فیلم پ...دیدم مطمعنم اولین بار بود زدم گوشیشونو شکستم پشیمونم نیستم ایشونم گفتن من هر روز نیاز دارم چون رابطه ندارم.  بخاطر قهرامون کلا از هم دور میشیم .     الان چندین روزه که کلا زندگیمون با وضع بارداری من افتضاحه تنهایی درد میکشم انگار منم دیگ دلم باهاش صاف نمیشه بهش تکیه کرده بودم ولی ولم کرد .امروز نمیدونم باهاشون حرف بزنم چی بگم چون نه من حال حرف زدن دارم ن ایشون تمایل به حرف زدن تکراری دارن .یا جمع کنم یه هفته برم خونه بابام بمونم قصدم اینکه یه کاغذ بنویسم اگ منو کوچولوتو دوس داری منتظر معذرت خواهیت هستیم و برم ؟؟؟بنظرتون کدوم راه درسته میترسم برم سر لج بیفته نیاد با این بچه چکار کنم   .بهش میگم قهر نمیرم فقط چون بهم گفته از خونه برو هنگام دعوا میرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو ی هفته بمون و اصلن نگو واسه قهر میری بگو نیاز هر دومون تنها باشیم تا ببینیم دلمون تنگ میشه یا نه فاصله بهترین حلال مشکلاته اجی اصن هیجیم بهش نگو فقط بگو میرم واسه خودم ازاد و رها باشم چند روز تویی ک نببود من ارزوته اللن تنها بمون و هر کار دوست داری انجام بده حقیقت من دگ خستم بدون خدافظی 

میگم..ما هر چی خواستیم نشد از این به بعد هر چی بشه هم دیگه ما نمیخاییم 🚶🏻♀️🎶

بحث اونروزتون بعد از دیدن زخمی شدنشون واقعا بی منطق بوده باید درک میکردین وکنارش میبودین نه اینکه دعوا کنین حالا یه روز دیگه میرفتین خونه ی پدرتون واما درمورد قهر کردناتون درواقع نمیخوام فاز نصیحت بردارم چون میگن رطب خورده کی کند منع رطب خودم سر بارداری دومم خیلی بحث داشتیم همسرمم تو اینستا یه کاری کرده بود که به شدت افسرده شدم دست خودمم نبود اما کلی بحث و جدل داشتیم و نتیجش شد یه بجه ی عصبی و پرخاشگر 😔میخوام بگم اشتباه منو نکن حالا که بارداری یه جوری خودتو آروم کن محیط رو آروم و امن کن باور کن رو روان جنینت تاثیر میزاره😔😔

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

بحث اونروزتون بعد از دیدن زخمی شدنشون واقعا بی منطق بوده باید درک میکردین وکنارش میبودین نه اینکه دع ...

اخه   ادلین بارشون نبود ایشون ادمی هستن که خیییییلی بیش از حد به دیگران کمک میکنن هر چی نیشه همیشه همسر منو صدا میکنن وقت استراحت. جمعه.  سر این کارشون کلی بحث داشتیم  کمک به خانواده خیلی خوبه ولی ن از زنوگی خودت بگزری هر چی حدش خوبه 

برو ی هفته بمون و اصلن نگو واسه قهر میری بگو نیاز هر دومون تنها باشیم تا ببینیم دلمون تنگ میشه یا نه ...

میترسم نیاد یه اخلاق لجباز طوری دارن خودم برگردم چون ادم طلاق نیستم تازه با این کوچولو تو شکمم  نمیدونمم چتوری حرف بزنم خودمم دلم نمیخاا ولی نمیخام دوران باردادیم افتضاح بگزره 

سلام 

من تاپیک اخرتون تون در رابطه با مشکل تون رو خوندم 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4