2777
2789

۱۱ جلسه؟ همین؟

خواهرم بعد 5 باز رد شدن و پونصدبار کلاس رفتن هنوز نتونسته گواهینامه بگیره😁😂تازه هنوز میگه خب تازه واردم چیکار کنم😔😂

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تمرین زیادچجوری یادت میده تو ترافیک میبره؟دنده ۳؟یا فقط کنار خیابون؟

تو همه جا برده فقط خودم ضعف خودمو فهمیدم اینکه خاموش میکنم یکی هم سر دور زدن خاموش میکنم بعد جالبه بعضی موقع ها خیلی خوب میرم بعضی موقع ها نه 😅🥲

۱۱ جلسه؟ همین؟خواهرم بعد 5 باز رد شدن و پونصدبار کلاس رفتن هنوز نتونسته گواهینامه بگیره😁😂تازه هنوز ...

تا حالا اینقدر نخندیده بودم 😂😂🤭 به خودم امیدوار شدم 

تا حالا اینقدر نخندیده بودم 😂😂🤭 به خودم امیدوار شدم

همیشه بخندی😍❤️

اره بابا اصلا نگران نباش کم کم راه میفتی

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

آخه بدیش اینه بابام میگه 11 جلسه رفتی نباید اینقدر خاموش کنی

آها خاموش می‌کنی . عزیزم با مربی هرچقدر هم بری فایده ندارد چون پاش روی کلاج هست . با ماشین خودتون تمرین کن جای جلوتر ک مسلط بشی روی پدال ها 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم باید قلق دستت بیاد.آروم آروم کلاچو ول کن دقت کن وقتی ماشین آماده حرکت میشه یکم می لرزه همون لحظه کامل ول کن.همزمان که کلاچو آزاد میکنی یکم گاز بده

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
آخه خیلی ماشینو نمیدن دستم که تنهایی برم 🥲🥲

با یکی برو ک بهت استرس نده بجای خلوت فقط ترمز کن دوباره راه بیفت تا بتونی نیم کلاج یاد بگیری . منم همش خاموش میکردم ی کدام با اتومات رانندگی کردم کلن با دنده ای یادم رفته بود افسر چند بار رد شدم دفه آخری قرص خوردم رفتم گفتم اینبارم ردم . ولی تا میخاستم خاموش کنم پامو میزاشتم رو کلاج قبولشدم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو