یکی از دوستای دوست پسرم دیشب یه نوت گذاشته بودم ریپلای کرد بعد شروع کرد به حرف زدن راجب فلان رپر و نمیدونم اینا منم خیلییی رسمی جوابشو میدادم که خودش بفهمه و تمومش کنه دیگه بعد یهو گفت اعصاب نداریا بعد یه ویس داد وسطش تو خونه اشون سرو صدا شد یهو گفت یه دو دقیقه بذارین من مخ این دختره رو بزنم منم ایگنور کردم طوری که انگار نشنیدم اینو اصلا کلا خیلی داره حرف میزنه الان من برم به پارتنرم بگم این دوستت اومده اینارو گفته نمیخوام دوستیشون رو خراب کنم ارایشگرشه پسره هفته ایی یه بارو میره پیشش حداقل بعد خودش بفهمه که روحمو شاد میکنه ولی رابطشون هم حیفه 10 ساله که دوستن باهم چیکار کنم که پشیمون نشم از کارم
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
نه چتو بزار نشونش بده با ویس بد نمیشه اعتمادم میکنه بت
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...