2777
2789
عنوان

الان باید بهش بگم اینو یا نگم

237 بازدید | 27 پست

یکی از دوستای دوست پسرم دیشب یه نوت گذاشته بودم ریپلای کرد بعد شروع کرد به حرف زدن راجب فلان رپر و نمیدونم اینا منم خیلییی رسمی جوابشو میدادم که خودش بفهمه و تمومش کنه دیگه بعد یهو گفت اعصاب نداریا بعد یه ویس داد وسطش تو خونه اشون سرو صدا شد یهو گفت یه دو دقیقه بذارین من مخ این دختره رو بزنم منم ایگنور کردم طوری که انگار نشنیدم اینو اصلا کلا خیلی داره حرف میزنه الان من برم به پارتنرم بگم این دوستت اومده اینارو گفته نمیخوام دوستیشون رو خراب کنم  ارایشگرشه پسره هفته ایی یه بارو میره پیشش  حداقل بعد خودش بفهمه که روحمو شاد میکنه ولی رابطشون هم حیفه 10 ساله که دوستن باهم چیکار کنم که پشیمون نشم  از کارم 

شما از اول نباید جواب میدادی که به اینجا برسه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از اول نباید جواب میدادی که به اینجا برسه

خب چه میدونستم دیگه ول نمیکنه یکی دوباری دیده بودمش به خاطر اون جواب دادم بعد گفتم خب این میدونه که با دوستش تو رابطه ام اصلااا همچین قصدی نداره که

بهتره خودت بگی تا طرف چیزی نگفته چارتام بزاره روش 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

خب چه میدونستم دیگه ول نمیکنه یکی دوباری دیده بودمش به خاطر اون جواب دادم بعد گفتم خب این میدونه که ...

الان بهشم بگی اگه ادم شکاکی باشه میگه خودت چرا جواب دادی فلان 

یه لایکش میکردی تموم میشد

خودت بهتر میشناسیش بازم حداقل دست پیش بگیر بگو

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
دوستش وقتی به ناموس رفیقش چشم داره رفیق خوبی نیست چ حیفی؟دوستی بد هرچی زودتر خراب شه برای پارتنرت به ...

اره واقعا منم ازش توقع نداشتم همچین چیزی بگه ولی میترسم نکنه پشیمون بشم و نگفتنش از گفتنش بهتر باشه نمیدونم واقعا

فردا میره پر میکنه دوستت با من رابطه داشته وقتی انقدر این پسره هبله ارزش دوستی هم نداره تو بگو باقیش ...

دقیقاا از همین میترسم بره بگه بیا اینم همون دوست دخترت که میگفتی خیلی خوبه بهت خیانت کرد 

خیلی بیشعور بازی دراورد واقعا ولی این وسط موندم واقعا چون اونم یه سری اخلاقای خاص داره 

الان بهشم بگی اگه ادم شکاکی باشه میگه خودت چرا جواب دادی فلان یه لایکش میکردی تموم میشدخودت بهتر میش ...

واقعا یکم شکاک و توهمی هست واسه همین خیلی نمیدونم باید چیکار کنم 

اره باید بگم فکرکنم راه دیگه ایی ندارم انگار

اره انگار چاره دیگه ایی ندارم امیدوارم بد نشه فقط

نه چتو بزار نشونش بده با ویس بد نمیشه اعتمادم میکنه بت

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...