2777
2789
عنوان

جاروبرقی سامسونگ کینگ کسی داره

133 بازدید | 9 پست

سلام دوستان این جاروبرقی پدر منو دراورد

تعمیرکارام سردرنمیارن

از اوناست که بلوتوثی کار میکنه رو دستش دکمه داره

چند مدته گاهی حالت هنگ بهش دست میده روشن میشه خاموش میشه سال پیش اینطور شد بردم تعمیر نزدیک یه تومنم هزینه کردم اما گفت  فلان چیزاشو عوض کردم اما این هنگیش درست نمیشه قطعش خرابه نیست ازشو...😪😪😪

یجور انگار از سرش باز کرد

ولی خب اوردیمش میکشید گاهی هنگ میکرد باز نیم ساعت میزدم برق روشن میشد

حالا تو نت دیدم فکر کنم مشکلش همگانیه،کسی داشته این مشکلو؟ درست شده جاروش؟

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

بذارش کنار یکی از این جارو برقیا سطلی تازه اومده بازار هم قیمتش خوبه هم کارایش مکشش خیلی قوی هست تا یه مدت طولانی خودتو راحت کن 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

بذارش کنار یکی از این جارو برقیا سطلی تازه اومده بازار هم قیمتش خوبه هم کارایش مکشش خیلی قوی هست تا ...

اونا ک میگن اصلا خوب نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا ک میگن اصلا خوب نیس

چیش خوب نیست گارانتی یک ساله داره کدوم شرکت میاد جنس خراب وارد بازار که بعدش از اعتبار بیفته

هر چیزی قیمتی داری دیگه یه جارو برقی یک میلیونی با یه جارو برقی چهل میلیونی یکی نمیشه که

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

چیش خوب نیست گارانتی یک ساله داره کدوم شرکت میاد جنس خراب وارد بازار که بعدش از اعتبار بیفتههر چیزی ...

والا همینم که دارم چهل میلیونی😁این خراب شده به اونا چ اعتبار

البته اونا میگن خوب نیس چون میگن هم خیلی سنگینه هم اینکه کشیدنش اینور اونور خیلی سخت.از فامیلا داشتن رضایت نداشتن

البته اگه شما دارید راضی هستین عکسشو بدین من ببینم هست اینجا چجوریه یه تحقیقاتی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا همینم که دارم چهل میلیونی😁این خراب شده به اونا چ اعتبارالبته اونا میگن خوب نیس چون میگن هم خیل ...

نه سنگین نیست کارایش خوبه مادرم هر جا گیرش میاد باهاش جارو میکنه حتی باهاش خاکبرداری هم کرده فقط شاید از لحاظ ظاهری باب سلیقه شما نباشه یعنی جوان پسند نباشه

مال شما که از اون‌ خوبا بوده چیکار میکنی که خراب میشه

ت

نه سنگین نیست کارایش خوبه مادرم هر جا گیرش میاد باهاش جارو میکنه حتی باهاش خاکبرداری هم کرده فقط شای ...

والا کار خاصی ام نمیکنم.چی بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40