2777
2789
عنوان

طلا عروسی

231 بازدید | 13 پست

خانوما از نامزدی تا عروسی چه طلاهایی خریدید ؟ چه سالی بود؟ ما واقعا دستمون تنگه ،میخوایم فقط یه ست حلقه زنونه و مردونه بگیریم ،بنظرتون خیلی زشته؟ اینم بگم بقیه نمیدونن دستمون تنگه 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی قشنگ باشه، کنار هم خوش باشید، قدر همو بدونید، صدای خندتون کل خونه رو بگیره، نقطه امن زندگی هم باشید از همه چی قشنگ تره...

اینا باشه طلا هم به وقتش گرفته میشه دوست قشنگم 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

زمانی که نامزد کردم سرویس طلام ۱۱۴ گرم بود . میفهمی ۱۱۴ گرمممممم . اون زمان ۱۲ میلیون خریدیم . طلا گرمی ۸۵ هزار تومن بود . الان از هر ۵۰۰ تا زوج یکیشون نمیتونه همچین چیزی بخره . گرونیه دلیل نمیشه ک مردم از زندگی بیفتن . طلا خوبه واسه سرمایه . حالا ایشالا بعد عروسی و مراسمات پس انداز کن کم کم طلا بخر واسه آینده خوبه . حرف بقیه رو بیخیال 

🖤

منم یه نشون با حلقه یه گردنبند 

اصن بقیه برات مهم نباشن وقتی الان ندارین اجباری نیس ک

بعدا بهتریناشو میخرین

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

من خودم تقریبا ۲۵گرم اینا از طلاهامو غروختم بداز عروسیم ماشین گرفتم چون نداشتیم اذیت میشدیم کنار هم دلتون خوش باشه چه نیازی به طلا هس الان من به مشکل خوردم طلام ی نیم ست ۴گرمی دارم وقتی دلخوشی ندارم تو سرم بخوره اون طلاها دعا کنین برگردیم ب زندگی مشکلم حل بشه