2777
2789
عنوان

گریه مرد

186 بازدید | 12 پست

خیلی سخته برام گریه شوهرم روببینم گریه کنه گریم میگیره به زورسعی میکنم خودموکنترل کنم حواسش روپرت کنم حرف دیگ بزنم ولی نشد

گفتم تومراسم بودیم آهنگ جینگه جینگه سازمیادروگذاشته بودن بعدگفت این آهنگ وبزارخوشحال بودگفت بزاربعدکه گذاشتم گریه اش گرفت گفت یادآدمایی که نیستن افتادم گفت داییش که تازگی 5ماه پیش فوت شده این آهنگ رومیخونده همیشه وگریه اش گرفت ولی سعی میکردجلومن گریه نکنه هی بادستمال پاک میکرد چشاش قرمزشده بودرفتم کنارش بوسش کردم گفت پاشواین لیواناروببر رفتم بردم دیدم هنوزگرفته است الان رفته حموم 

دلم براش سوخت خیلی گناه داره خیلی سختی کشیده خیلی

19سالش بوده باباش مرده همین 2سال پیش خواهرجوونش 35ساله مرد مادربزرگش1سال پیش مرد بازهمین 5ماه پیش دایی 60سالش مرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر من به شدت تو داره.

ب ندرت تو این ده سال اشکشو دیدم.یعنی از انگشت یه  دستم کمتر بوده

فقط وقتهایی ک درمورد باباش و مریضیش حرف میزنه اشک جمع میشه تو چشماش اونم سریع بغضشو میخوره

یبارم موقع دفن عموش دیدم داشت گریه میکرد

بعضی ها خیلی تو دارن ولی بعضی هانه

کلن گریه مرد سخته واسه زن

منکه هر کی گریه کنه یپا همراهشم.خدا نکنه ی مردی مثل بابا یا شوهر یا داداشم بغض کنه

قبل اونا من زار میزنم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مراقبش باش

میدونی یجوری شده زنگ میزنم بهش میگم یه چی میخوام بهت بگم میترسه فکرمیکنه بازخبربده خبرمرگ واینجورچیزاس هرچندمن تابه حال بهش خبربدندادم ولی همش نگرانه

خیلی گناه داره

نمیدونم بایدچیکارکنم وقتی ناراحت میشه گریه میکنه

طبیعی‌یه که سخت باشه دیدن گریه شوهر، ولی اینا بار سنگینی بوده که کشیده. خودشم سعی می‌کنه کنترل کنه اما دلش گرفته. فقط باش کنارش و تحمل کن، همین کار بهترین کمکته.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!