2777
2789
عنوان

حریر بادام

138 بازدید | 13 پست

دیروز یکی از دوستان خواهرم می گفت حریره بادوم درست می کنی حالا بادومش رنده یا آسیاب فرق نداره نباید بریزی تو حریره بادوم بچه ات می گفت از تنزیف یا یه پارچه رد کن آبشو بریز تو حریره بادوم خود بادوم و نریز تو حریر بادم ! نباید خود بادوم و بخوره!!!

می گفت خیییلی پسرت الان کوچیکه از نه ماه به بعد باید خود بادوم رو ریخت تو حریر بادوم

به نظرتون حرفش د!!!!!!!

پسرم تازه رفته تو شش ماه من بادوم و آسیاب می کنم باهاش حریره بادوم درست می کنم پسرم خیلی دوست داره تا حالا هم دل درد یا مشکلی واسش پیش نیومده 

به نظرتون چکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من كه همچين چيزي نشنيدم والا دختر من هفت ماهشه خيلي تپل ودرشته اما دخترعموم دخترش ريزه دكتر به من گفت بادوم نده بخوره كه ميتركه اما همون دكتر به دختر عموم گفته چهارمغز رو أسياب كن بريز تو غذاي بچت تا تپل بشه

من كه همچين چيزي نشنيدم والا دختر من هفت ماهشه خيلي تپل ودرشته اما دخترعموم دخترش ريزه دكتر به من گف ...

شما حریره میدی به دخترت؟؟

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
شما حریره میدی به دخترت؟؟

فرني وحريره دوست نداره اما چون وزنش بالاس فعلا سرلاك برنج با يه وعده سوپ دكتر تجويز كرده شما براي وزنگيري بچتون بهتره حريره با سرلاك رو با چهارمغز درست كنيد كره هم بريزيد توش

من سر پسر اولم از همون اول خود بادومم میریختم تو حریره اش ولی الان برای دومی چون تازه شروع کردم فقط شیره اش رو میگیرم میریزم توی فرنیش

احتمالا تا دو سه هفته همین کار رو میکنم  

من كه همچين چيزي نشنيدم والا دختر من هفت ماهشه خيلي تپل ودرشته اما دخترعموم دخترش ريزه دكتر به من گف ...

ماشالا بچت چن کیلوه؟چهارماهگی چقد بود قد و وزنش میخام ببینم پسر من چجوریه 

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
چهارماهگي وزنش٧٢٠٠قدش٦٧الان تازه رفته تو هفت ماه وزنش١٠/٧٠٠شده قدش٧١/٥

ماشالا چجوری توی دو ماه نزدیک ۳ کیلو اضافه کرده؟ پسرم ۴ماهگی ۷۸۰۰ بود الان ۱۲ روز گذشته نمیدونم چقد اضافه کرده بنظرت دو ماه دیگه مث بچه شما تپلی میشه؟خوب هم شیر میخوره

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
ماشالا چجوری توی دو ماه نزدیک ۳ کیلو اضافه کرده؟ پسرم ۴ماهگی ۷۸۰۰ بود الان ۱۲ روز گذشته نمیدونم چقد ...

والا من خيلي به تغذيم ميرسم چيزايي كه ميدونم با اونا شيرم چرب ميشه ميخورم مثل خامه شيره ارده وابگوشت وماهيچه دختر من شب تا صبح هريكساعت شير ميخوره دكترش ميگفت شير شب بيشتر چاق كننده هست