2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هیچوقت اجازه ندین کسی ایطو بازیتون بدپسری که شما رو بحواد نهاینا ۶ ماه میاد خواستگاری

با عرض معذرت چرت و پرته 

کسی ک در عرض ۶ ماه میاد خواستگاری باید بهش شک کرد

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

باش شما ۶ سال امتحان کن طرف

۴ سال امتحانش کردم

الانم ۴ سال از ازدواجمون میگذره

چرا گل ب خودی میزنی؟‌

وضع مالیت خوبه؟

شاغلی؟

میتونی خونه بخری؟

ماشین داری؟

مسئولیت پذیری؟

اخلاق زندگی مشترک رو داری؟

میتونی طرفتون درک کنی و واسش خرج کنی؟

صبوری و از کوره درنمیری؟

و..... هزار سوال دیگه ک ی دختر باید ب تموم این جوابا برسه وگرنه کسی ک هول هولی ازدواج میکنه تهش میرسه ب سالن دادگاه 

یا خدا چجوری؟😳🤣

یجوری دیگهههه😂😂😂

البته گوشی مال بچشه که با ماست همیشه ولی سیم کارت به نام اونه 

البته سه چهار تا بیشتر کاربری نداشتم خب تقریبا داشتم شناسایی میشدم تاپیکام خانوادگی بود اکثرا دیگه اونا رو کنار گذانم

🤧

لبخشید قرار نبس قبل شروع همه چی مهیا باش

خب دیگه حالا ب حرفم رسیدی 

از کسی باید انتظار داشت توو ۶ ماه بیاد خواستگاری ک تموم اینا ویژگی ها رو داشته باشه وگرنه نشناخته و نصف و نیمه بیاد کجا؟‌

رابطه بحث و دعوا داره بالا و پایین مشکلات داره وقتی ب این نقطه عطفا توو رابطه نرسی و بری خواستگاری خواه نا خواه خانواده ها ب حریم شخصیتون ورود میکنن و اجازه نمیدن تنهایی مشکلاتتونو حل کنید

بعدشم شما برو خواستگاری طرف عمرا خونواده اش اجازه بدن مدت طولانی نامزد بمونین تا چی؟ تا آقا زندگیشو جمع کنه و دو نفر ب شناخت کافی برای زیر ی سقف رفتن برسن

یجوری دیگهههه😂😂😂البته گوشی مال بچشه که با ماست همیشه ولی سیم کارت به نام اونه البته سه چهار تا بی ...

🤧🤣🤣🤣

من تموم کاربریام ترکید بخاطر دعوا 

ی روز مادرشوهرم اینا اومدن خونه امون یواشکی با سیمکارتش اومدم نی نی سایت وای ب حالم اگ این یکی هم بترکه