۶۰۰ تا گل رز مشکی آخه ۶۰۰ تا گل رز میخواد چکار موقع که بزار اجرا بهش ۶۰۰ تا گل رز مشکی بدن ۱ روز پش مرده میشن
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
میتونه رز سفید بگیره بعد رنگش،کنه...یادمه مدرسه دخترم گفته بودن از این گل های که کسی میمیره میزارن سر قبر اسمش یادم نیس...رنگ قرمزش بیارید..کل شهر رو گشتیم یک گل فروشی گف سفید بگیر من قرمزش میکنم..دارن رنگ برای گل طبیعی
یاد فامیل مون افتادم مهریه زنش ۳۰۰ تا گل بود اسم گل نمیدونم شوهرش گفت تمام گل فروشی ها هرجا بگیه رفتم پیدا نمیشه دختره گفت من گل میخوام شوهرش گفت نیست خب چکار کنم اخرش بهش پول داد