2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی دیگه سقط کردم تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 39 پست
به منم گفت ده روز صبر کن، فکر کنم روز پنجم سقط شد، ولی صبر کردم خونریزی م تموم بشه بعد رفتم سونو، حق ...

مممنونم ازت  امیدوارم به زودی صاحب فرزند خیلی خوبی بشی با بارداری راحت 

من دکتر گقت ۱۰ روز صبر کن برو سونو الانکه خونریزی دارم سونو چیزی نشون میده که برم ؟از اون ۱۰ روز ...

ببین من پونه دم میکردم می‌خوردم و پیاده روی میکردم. بی تاثیر نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم من فقط مشکلم تشکیل قلب نبود چندتا دکترهم عوض کردم یک ماه بود هرچی سونو واژینال میکردم ...

غصه نخور مصلحت بوده نمونه

از ته دلم میخوام سال دیگه این موقع خدا یه نینی گذاشته باشه تو دامنت

سالم،صالح،نامدار

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
بهتون نگفتند اگه با قاعدگی دفع نشه چه کار می‌کنند؟ پله بالا و پایین کن شاید دراومد

سلام عزیزم ، من هفته ی دیگه اگه عمری باشه میرم دکتر بهش میگم ببینم چی میگه، شاید دارویی چیزی بده

میگن باید ازتون یک چیز سفید گرد بیاد که یعنی ساکشه من نمیدونم فق شنیدم میگم این ازم نیمده هرچی بو ...

شاید بقایای جنین مونده باید دوباره بری سونو داخلی ، معلوم میشه چیزی مونده یا نه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
2790
2778
2791
2779
2792