2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی دیگه سقط کردم تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جنین بود ولی رشد نداشت و قلبش تشکیل نشد یکماه بود هرچی سونو میرفتم میگفتن ۶ هفته س هنوز به خاط ...

وقتی قلبش تشکیل نشه حتی چشم و اینا هم نداره

مثل یه لخته خون یا ی تکه نازک گوشت

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
وقتی قلبش تشکیل نشه حتی چشم و اینا هم ندارهمثل یه لخته خون یا ی تکه نازک گوشت

آره میدونم جنین اونطوری نیس  

فقط میخوام بدونم هی میگن یک چیز گردی باید دفع شه   واقعا همچین چیزی هست باید دفع شه هنوز  یانه همون لخته ها بوده دیگه تموم شده 

آره میدونم جنین اونطوری نیس فقط میخوام بدونم هی میگن یک چیز گردی باید دفع شه واقعا همچین چیزی هست ...

احتمالا همون لخته های خون

ولی اسی یه سوال،کدوم دکتر بی سوادی بهت گفت ۶هفته قلب نداشت باید سقط بشه؟؟؟تا ۱۲ هفتگی وقت میدن برای قلب

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
احتمالا همون لخته های خونولی اسی یه سوال،کدوم دکتر بی سوادی بهت گفت ۶هفته قلب نداشت باید سقط بشه؟؟؟ت ...

نه عزیزم من فقط مشکلم تشکیل قلب نبود   چندتا دکترهم عوض کردم     یک ماه بود هرچی سونو واژینال میکردم ۶ هفته بود بدون قلب  یعنی هیچ رشدی نداشت   و اینکه ساکم مختصر دفرمه شده بود     من همهههه ی تلاشمو کردم نگهش دارم ولی خواست خدا نبود   روزی دوتا شیاف و قرص مصرف میکردم واسه لک بینی   دیگه نمیخواست بمونه 

احتمالا همون لخته های خونولی اسی یه سوال،کدوم دکتر بی سوادی بهت گفت ۶هفته قلب نداشت باید سقط بشه؟؟؟ت ...

شما تجربه شو داشتی خدایی نکرده ؟ 

چون دیدم  تو امضات زدی دختردایی میخواستم ببینم سقط داشتی و بعدش بارداری موفق داشته باشی ؟ 

شما تجربه شو داشتی خدایی نکرده ؟ چون دیدم تو امضات زدی دختردایی میخواستم ببینم سقط داشتی و بعدش بار ...

عزیزم منم بخاطر توقف رشد توو هفت هفته مجبور به سقط شدم. دکتر منم عین شما ده روز مهلت داد. من با قطع کردن شیاف پروژسترون و قرص دوفامد که می‌خوردم افتادم به خونریزی ، ساعت ده صبح درد شدید شروع شد در حدی که داشتم بیهوش میشدم. دو ساعت و نیم بعد، یک عالمه معذرت می‌خوام گوشت اومد بیرون که تووش یه تیکه که رنگش از بقیه جاها روشنتر بود وجود داشت. ده روز بعد رفتم سونوگرافی که گفت یک سانت باقی مونده. الان منتظرم با قاعدگی دفع بشه که ظاهراً نشده

انشاالله که دفع شده، یه سونوگرافی باید بدید. من سونوگرافی شکمی انجام دادم البته بعد از اینکه خونریزی ...

من دکتر گقت ۱۰ روز صبر کن  برو سونو  

الانکه خونریزی دارم  سونو چیزی نشون میده که برم ؟

از اون ۱۰ روز ۵ روزش گذشته    گقت ۱۰ روز صبرکن اگه سقط نشد بیا کورتاژ 

من دکتر گقت ۱۰ روز صبر کن برو سونو الانکه خونریزی دارم سونو چیزی نشون میده که برم ؟از اون ۱۰ روز ...

به منم گفت ده روز صبر کن، فکر کنم روز پنجم سقط شد، ولی صبر کردم خونریزی م تموم بشه بعد رفتم سونو، حقیقتا نمی‌دونم اگر خونریزی داری سونوگرافی درست نشون میده یا نه. میخوای زنگ بزن از خود سونوگرافی بپرس

2790
2778
2791
2779
2792