۶ هفته بودم خیلی وقت خونریزی داشتم ولی هیچ دردی نداشتم دکترهم قرص نمیداد میگفت ممنوعه رفتم دکتر طب سنتی بهم یک دارویی داد دیشب خوردم امروز ساعت ۶ ونیم صبح پاشدم درد داشتم خون زیاد ازم میرفت بعد همینجوری درد داشتم ۹ ۹ ونیم به اوج رسید لخته هم ازم میرفت دیگه ساعت ۹ ونیم تموم شد کلا دردم ولی اون چیز سفید که میگن گرده ازم اصلا دفع نشده فقط لخته دفع کردم یعنی دفع شده کامل به نظر شماها یا نه هنوز ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
احتمالا همون لخته های خونولی اسی یه سوال،کدوم دکتر بی سوادی بهت گفت ۶هفته قلب نداشت باید سقط بشه؟؟؟ت ...
نه عزیزم من فقط مشکلم تشکیل قلب نبود چندتا دکترهم عوض کردم یک ماه بود هرچی سونو واژینال میکردم ۶ هفته بود بدون قلب یعنی هیچ رشدی نداشت و اینکه ساکم مختصر دفرمه شده بود من همهههه ی تلاشمو کردم نگهش دارم ولی خواست خدا نبود روزی دوتا شیاف و قرص مصرف میکردم واسه لک بینی دیگه نمیخواست بمونه
شما تجربه شو داشتی خدایی نکرده ؟ چون دیدم تو امضات زدی دختردایی میخواستم ببینم سقط داشتی و بعدش بار ...
عزیزم منم بخاطر توقف رشد توو هفت هفته مجبور به سقط شدم. دکتر منم عین شما ده روز مهلت داد. من با قطع کردن شیاف پروژسترون و قرص دوفامد که میخوردم افتادم به خونریزی ، ساعت ده صبح درد شدید شروع شد در حدی که داشتم بیهوش میشدم. دو ساعت و نیم بعد، یک عالمه معذرت میخوام گوشت اومد بیرون که تووش یه تیکه که رنگش از بقیه جاها روشنتر بود وجود داشت. ده روز بعد رفتم سونوگرافی که گفت یک سانت باقی مونده. الان منتظرم با قاعدگی دفع بشه که ظاهراً نشده
من دکتر گقت ۱۰ روز صبر کن برو سونو الانکه خونریزی دارم سونو چیزی نشون میده که برم ؟از اون ۱۰ روز ...
به منم گفت ده روز صبر کن، فکر کنم روز پنجم سقط شد، ولی صبر کردم خونریزی م تموم بشه بعد رفتم سونو، حقیقتا نمیدونم اگر خونریزی داری سونوگرافی درست نشون میده یا نه. میخوای زنگ بزن از خود سونوگرافی بپرس