خانوما بنظرتون آدم تا مستاجر هست بچه بیاره یا صبر کنه خونه دار شد بچه بیاره ؟ من فعلا عقدم ولی ذهنم درگیر این هست ، شاید بعد از ازدواج تا سال ها نتونیم خونه دار بشیم و باید مستاجر بمونیم ، موندم صبر کنیم خونه بخریم بچه دار بشیم یا با شرایط سخت مستأجری توی کلان شهر ، حقوق خوبی هم نداریم آنچنان ،بنظرتون چندسال بعد از ازدواج ،بچه آوردن منطقیه واسه زوج زیر ۳۰سال یا نزدیک به ۳۰
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
به جای توجه کردن به مستاجر بودن یا نبودن آدم نگاه کنه هزینه های بچه رو میتونه بده؟اگه اره بچه بیاره ربطی به خونه دار شدن نداره
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
حتما بچه دار شو از برکتش از پاقدمش از خوش یومی ش خونه میخری روزی بچه س خونه دار شب شاید بچه داری رو بندازی عقب ولی خدا خونه رو بهت نمیده ولی باردار بشی روزی و رزق اون تو دلت بیشتر میادش
هرچی سن بالاتر بره و پیشگیری داشته باشید در اینده به مشکل باردار شدن میخوری باید بیفتی دنبال دوا و درمون واسه بچه دارشدن،به نظرم فعلا یکی بیار خیلیا تو سن هفتاد هشتاد هنوزم خونه ندارن دیگه کی میتونه خونه بخره بااین شرایط خیلی بد اقتصادی