2777
2789
عنوان

بچه دار شدن بیاین نظر بدین

95 بازدید | 12 پست

خانوما بنظرتون آدم تا مستاجر هست بچه بیاره یا صبر کنه خونه دار شد بچه بیاره ؟ من فعلا عقدم ولی ذهنم درگیر این هست ، شاید بعد از ازدواج تا سال ها نتونیم خونه دار بشیم و باید مستاجر بمونیم ، موندم صبر کنیم خونه بخریم بچه دار بشیم یا با شرایط سخت مستأجری توی کلان شهر ، حقوق خوبی هم نداریم آنچنان ،بنظرتون چندسال بعد از ازدواج ،بچه آوردن منطقیه واسه زوج زیر ۳۰سال یا نزدیک به ۳۰

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

به جای توجه کردن به مستاجر بودن یا نبودن آدم نگاه کنه هزینه های بچه رو میتونه بده؟اگه اره بچه بیاره ربطی به خونه دار شدن نداره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

حتما بچه دار شو از برکتش از پاقدمش از خوش یومی ش خونه می‌خری روزی بچه س خونه دار شب شاید بچه داری رو بندازی عقب ولی خدا خونه رو بهت نمیده ولی باردار بشی روزی و رزق اون تو دلت بیشتر میادش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بچه دار شو از برکتش از پاقدمش از خوش یومی ش خونه می‌خری روزی بچه س خونه دار شب شاید بچه داری رو ...

پس این همه بچه تو فقر 

این همه بچه تو خونه مستاجری 

این همه بچه بی روزی هستن؟؟؟

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

هرچی سن بالاتر بره و پیشگیری داشته باشید در اینده به مشکل باردار شدن میخوری باید بیفتی دنبال دوا و درمون واسه بچه دارشدن،به نظرم فعلا یکی بیار خیلیا تو سن هفتاد هشتاد هنوزم خونه ندارن دیگه کی میتونه خونه بخره بااین شرایط خیلی بد اقتصادی 

خدایا شکرت

دعا کن من بچه دار شم😔🖤💔

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

حتما بچه دار شو از برکتش از پاقدمش از خوش یومی ش خونه می‌خری روزی بچه س خونه دار شب شاید بچه داری رو ...

پس این همه انسان گرسنه وفقیر چرا روزیشون نیامده.اخه این چه تفکر قرون وسطلیی خدا عقل داده وقتی شرایط نداری نباید مشکلاتتو بیشتر کنی