2777
2789
عنوان

واگذاری گربم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 35 پست
میخوام گربه بیارم خیلییی دوس دارم فقط همش میگن غذاش گرونه میترسم اذیت شمو اینکه موهاش خیلی میریزه؟ م ...

نه هزینش اذیت نمیکنه آدمو مخصوصا نژاد dsh خیلی اذیت نداره ولی اره موهاش میریزه و بهش وابسته میشی و اذیت میشی من اگه برگردم خونم نمیارم دیگه ولی بیرون برا گربه ها غذا میبرم همش یا ام سه گربه نژاد خیلی آروم میاوردم مال من خیلی شیطونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هزینش اذیت نمیکنه آدمو مخصوصا نژاد dsh خیلی اذیت نداره ولی اره موهاش میریزه و بهش وابسته میشی و ا ...

شیطون دوس دارم اتفاقا فقط من تو خونه ازاد میگردم میترسم موهاش نازایی بیاره چون شوهرم. همش همینو میگه

نه هزینش اذیت نمیکنه آدمو مخصوصا نژاد dsh خیلی اذیت نداره ولی اره موهاش میریزه و بهش وابسته میشی و ا ...

غذای خونگی هم. میخورن درسته؟ چون این نژاد خیابونی هست خود کفاست

حتما غذای خوبی بهش نمیدین وگرنه ماهی چهار تومن میخواد در کمترین حالتش

بهترین غذا و براش خریدم ۶ میلیون پول دادم منتها فقط غذا خشک بهش نمیدم صب تا شب خودم براش غذا خونگی میپزم مرغ وچیزای دیگه

میخوام گربه بیارم خیلییی دوس دارم فقط همش میگن غذاش گرونه میترسم اذیت شمو اینکه موهاش خیلی میریزه؟ م ...

رو جنین تاثیرات وحشتناکی داره

بعد کلی آزمایش و.....فهمیدن دلیل نابینا بدنیا اومدن بچه دوستم وجود گربه تو خونه بوده🥺

اونا جاشون تو طبیعته متاسفانه ما آدمای خودخواه با اوردنشون تو خونه هم به اونا ضربه میزنیم هم خودمون

غذای خونگی هم. میخورن درسته؟ چون این نژاد خیابونی هست خود کفاست

غذا خونگی میخوره اره من خودم براش خونگی هم میپزم نازایی نمیاره فک نکنم شیطون بدیش اینه خیلی به دست و پات میپره من همه جام زخمه و درد داره گازش واقعا

رو جنین تاثیرات وحشتناکی دارهبعد کلی آزمایش و.....فهمیدن دلیل نابینا بدنیا اومدن بچه دوستم وجود گربه ...

اینا همه چرت و پرته و از لحاظ علمی ثابت شده نیست

تا کی میخواید توی خرافه بمونید؟

اینا همه چرت و پرته و از لحاظ علمی ثابت شده نیستتا کی میخواید توی خرافه بمونید؟

همونا هم بعد کلی تحقیقات علمی به این نتیجه رسیدن دیگه

شایدم شما از اون همه دکتر و دم و دستگاه و ازمایش بیشتر میفهمید

رو جنین تاثیرات وحشتناکی دارهبعد کلی آزمایش و.....فهمیدن دلیل نابینا بدنیا اومدن بچه دوستم وجود گربه ...

جدی میگی

پس نمیارم همین الان داشتم تو دیوار دنبال گربه میگشتم

خب چ حیوونی بیارم همش حوصلم. سر میره

نظرت چیه 

واییی من میترسم جرا گاز میگیره من خیلی از دندون گربه میارسم

گربه از همه حیوون های خونگی بهتر و کم دردسر تره من خودم اگه حساسیت شدید نمیشدم واقعا ۱۰ تا میاوردم منتهی سعی کن یه گربه آروم تر بیاری نژاد دار میخای بخر اونا اروم ترن dsh خیلی شیطونه

جدی میگیپس نمیارم همین الان داشتم تو دیوار دنبال گربه میگشتمخب چ حیوونی بیارم همش حوصلم. سر میرهنظرت ...

چیزی که به من گفتن و شنیدم این بوده

میتونی پرنده بیاری

عروس هلندی یا قناری دردسر بقیه حیوانات رو ندارن آسیب خاصی هم نداره