2777
2789
هزار🥰

ی سوال عزیزم

شوهر خوب از هرلحاظ هنوز وجود داره؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم بی نهایت مردونگی دارند از نطر مرد بودن و یه همسر و پدر عالی همه چی هست

و بی‌نهایت تر از این نمراته🥰🥰

درستش اینی که گفتی نیست

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

برای من کامل ترین مرده با خوبی و بدیش عاشقشم واقعا تو این دوره و زمونه و شرایط روانیی و اقتصادی سخت حضورش باعث میشه مطمئن باشم هیچ مشکلی برام پیش نمیاد 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ی سوال عزیزمشوهر خوب از هرلحاظ هنوز وجود داره؟

شاید اول زندگین ، هنوز احساسی فکر میکنن 

هنوز منطقی نشدن 

وگرنه هیچکس کامل نیست هیچکسسس.

امکان نداره یه نفر هم پوولدار باشه هم حمایتگر باشه ، هم احترام بذاره ، هم محدودت نکنه ، هم هیچوقت عصبانی نشه ، هم همیشه منطقی حرف بزنه .

منم اوایل شوهرمو هزار میدیدم خانوادش رو ده هزار .

ولی الان به شوهرم نمره ی ۹۰ رو میدم و به خانوادش پنج 😂

شاید اول زندگین ، هنوز احساسی فکر میکنن هنوز منطقی نشدن وگرنه هیچکس کامل نیست هیچکسسس.امکان نداره یه ...

من دوازده ساله با این مردم اتفاقا شیش ساله تو یه خونه زندگی میکنیم و یه بچه ام دارین  

مسئله اینه من بدی همسرم و میدونم کاملا اما با وجود همین بدیش برام کامل ترینه چون منم ایرادایی دارم که اون پذیرفته وهم و کامل میکنیم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

برای من کامل ترین مرده با خوبی و بدیش عاشقشم واقعا تو این دوره و زمونه و شرایط روانیی و اقتصادی سخت ...

عالی ولی خودتم گفتی برای تو کامل ترینه ـ

و خوبی و بدیش

منطقی و بدون احساسات باید خوبی ها و بدی های طرف رو در نظر گرفت .

شما هیچوقته هیچوقت تا حالا نشده با همسرت سر یه موضوعی بحث کنید؟ تا حالا از دست هم ناراحت نشدید؟ 

عالی ولی خودتم گفتی برای تو کامل ترینه ـو خوبی و بدیشمنطقی و بدون احساسات باید خوبی ها و بدی های طرف ...

فراوون پیش اومده اصلا تو رابطه های سالم و زنده هر چند وقت اختلاف نظر و چالش پیش میاد اما اینکه اون چالش پ چجوری پشت سر گذاشتیم و یه جاهایی من صفر شدم اون صد یه جاهایی اون صفر شده من صد مارو به اینجا رسونده با هم دیگه و همه چیزایی که پشت سر گذاشتیم دعواها قهرا انگار بینمون پیوند محکم تری ایجاد کرده وگرنه رابطه بدون دعوا احتمالا یه ارتباط مرده ست مگر اینکه اولاش باشه 

فراوون پیش اومده اصلا تو رابطه های سالم و زنده هر چند وقت اختلاف نظر و چالش پیش میاد اما اینکه اون چ ...

چه قدر قشنگ 😍

بسیار عالی 👏👏

ولی من خودم به شخصه هر بحث حتی وقتی حل میشه و با هم خوبم میشیم حتی باهام بهتر از قبلم رفتار میکنه  باز تو دلم میمونه و یه دونه از احساسم کم میشه .

یه جورایی کینه شتری تشریف دارم 😂

بی نهایت ها نمره میدم به همسرم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…