2789
عنوان

حرکت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5124 بازدید | 123 پست

بعد میدونی همین بچه یه خار تو دستشون بره ده تا صاحاب پیدا میکنن؟پس در رو باز نکن هر چی در زدن کلا سیم آیفون رو در بیار بگو نشنیدم 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار این اتفاق افتاده؟ چندروز قراره بمونن؟ خب اگه مهمون یه هفته ای هستن تحمل کناونا هم زیارت کننا ...

عزیزم درسته مهمونن ولی منم مستاجرم صاحبخونه صداش در میاد نباید سواستفاده کنه که خودش باشه نمیپذیره همین این قبل من این قم بود من اینکارو نکردم الان شوهرم زنگ زد گفت به زنداداشش زنگ بزنم

چقدر بی شعور بعضیا گااااون . توام خنگ بازی در نیار خیلی صریح و جدی بهشون بگو من نمیتونم مسوولیت بچه هاتون رو قبول کنم کوچیکن منم دست تنهام . بنویسین با اثر انگشت که اگه اتفاقی براشون افتاد من هیچ تقصیری ندارم بعد برید هر جا خواستید

چه رویی داره دست جاری منو بسته اون یکی داره می‌زاره می‌ره 

سه تا رو هیچکی گردن نمیگیره 

بهش زنگ بزن بگو من نمیتونم هم ۶ تا بچه نگه دارم هم برات آشپزی کنم ، غذا نپز ، بگو ترسیدم بچه ها چیزیشون بشه ، عجب رویی داره 

پوشک بچش عوض نکن تا بیاد ببینه بگو دلم نمیگیره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چه رویی داره دست جاری منو بسته اون یکی داره می‌زاره می‌ره سه تا رو هیچکی گردن نمیگیره بهش زنگ بزن بگ ...

الان زنگ زدم شوهرم گفت براش تماس بگیر که متوجه بشه میگه حرم بودیم الان داریم دور میزنیم

بچه کوچیکش پوشک میبنده نمیگه خرابکاری کنه کی باید عوض کنه

هر هفته همین بساط بگو عزیزم  من خودم برا بچه هام برنامه ریختم برین فلان جا یا منو بچه هامم میایم باهااتون

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏