سلام خانمها میگم من دو تا بچه کوچیک پشت هم دارم ۷ ساله و ۵ ساله خودم درگسر دفواشون هستم گاهی تو غربت خیلی میبرم قم زندگی میکنم و خانواده هامون شهرستان حالا جاریم سه تا بچه داره ۶ ساله و ۴ ساله و ۳ ساله این حرکت درسته ساعت ۷ صبح زن و شوهر میرن حرم بچه ها رو میزنن تو سر من حالا پنج تا بچه اینجا هستن
بعد میدونی همین بچه یه خار تو دستشون بره ده تا صاحاب پیدا میکنن؟پس در رو باز نکن هر چی در زدن کلا سیم آیفون رو در بیار بگو نشنیدم
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند بار این اتفاق افتاده؟ چندروز قراره بمونن؟ خب اگه مهمون یه هفته ای هستن تحمل کناونا هم زیارت کننا ...
عزیزم درسته مهمونن ولی منم مستاجرم صاحبخونه صداش در میاد نباید سواستفاده کنه که خودش باشه نمیپذیره همین این قبل من این قم بود من اینکارو نکردم الان شوهرم زنگ زد گفت به زنداداشش زنگ بزنم
چقدر بی شعور بعضیا گااااون . توام خنگ بازی در نیار خیلی صریح و جدی بهشون بگو من نمیتونم مسوولیت بچه هاتون رو قبول کنم کوچیکن منم دست تنهام . بنویسین با اثر انگشت که اگه اتفاقی براشون افتاد من هیچ تقصیری ندارم بعد برید هر جا خواستید
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم