2789
عنوان

حرکت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5124 بازدید | 123 پست
دلم میخواست قم زندگی میکردم چقدر سرنوشت عجیبه

فقط دارم خدا خدا میکنم انتقالی شوهرم درست شه راحت شم تازه برادرشوهرم میگه داداش خونه بگیره آدم تو قم باید یه نفر رو داشته باشه تو دلم گفتم آره والا رستورانه دیگه

مهمونن یکم صبور باش حالا چند روزم تحمل کن تموم میشه

بچتم کلاس اولیه کنکور نداره که، در طول سال اینقد تمرین و تکرار شده که با یه ساعت مرور ریاضیش خیلی خوب میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فقط دارم خدا خدا میکنم انتقالی شوهرم درست شه راحت شم تازه برادرشوهرم میگه داداش خونه بگیره آدم تو قم ...

انشالا درست میشه عزیزم .‌ هر وقت رفتی حرم برام دعا می‌کنی تکلیف کار منمم مشخص شه؟؟ اسمم طیبه س

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

مهمونن یکم صبور باش حالا چند روزم تحمل کن تموم میشهبچتم کلاس اولیه کنکور نداره که، در طول سال اینقد ...

درسته ولی خدایی نکرده یه حادثه پیش بیاد کی جوابگو هست همینجور دارن دعوا میفتن

انگار حیوونم باید غذا درست کنم بچه های خودمم کله بزنم باز بچه های خرفت اینم باید جمع کنم

خیلی رو داره به خدا شوهرت زبون نداره

خودت بگو وای بچه هات دیوانم کردن درس و مشق دخترمم مونده

نهارم تخم مرغ بزار جلوشون بگو ۵ تا بچه نرسیدم

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
بچه کوچیکه خراب کنه کی باید عوض کنه از صبح تا حالا

وای کوچیکه روهم میندازن بع تو، بگو حداقل اینو ببرید😐

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

مقصر فقط و فقط خودتی

اینسری اومد بگو بچه ها دعوا کردن مثلا یکی اون یکیو هل داد خدا نکنه بوقت بلایی سرشون میاد از این به بعد تنها نذار اصلا یکمم اخم کن بهش خیلی جواب نده از حاری فامیل سهله هیچی درنمیاد