2777
2789
عنوان

معلم عربی بیاد

64 بازدید | 6 پست

سوال مربوط به درس دارم

نه خود درس

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عزیزم من عربیم خیلی خوبه یه مدت تدریس میکردم؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم من عربیم خیلی خوبه یه مدت تدریس میکردم؟

سلام 

من می خواستم تفاوت عربی تجربی و انسانی 12 و بدونم 

می تونید تفاوتشو بگید؟ مرسی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من می خواستم تفاوت عربی تجربی و انسانی 12 و بدونم می تونید تفاوتشو بگید؟ مرسی

عربی انسانی حجمش بیشتره یعنی متن و قواعد بیشتری داره

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

سلام من می خواستم تفاوت عربی تجربی و انسانی 12 و بدونم می تونید تفاوتشو بگید؟ مرسی

عربی۱۲ انسانی قواعد پیچیده تری داره کلا

متن درسهاش هم بلندتره خیلی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شخصیت و اصالتت و نگهدار برای خودت 

من میدونم با کی. و چطور حرف بزنم

توهین و کردم دقیقا به همونایی که لایق توهین بودن 

اوناییم که واقعا قابل احترامن،خوب مشخصه حرف من شاملشون نمیشه

ــــــــــ 

بازم تکرارش میکنم

اون مردایی که بدو بدو میان تو سایت و به هر کاربری درخواست میدن و بعدش حرف مفت میزنن 

لیاقت بدتریت توهین ها هستن 

چون مرد که هیچ 

آدمم نیستن 

اول این که من دلم خواست از طرف شما عذرخواهی کنم چون از نظرم حرف شما بد بود و واقعا هم کسی یکمی وجدان داشته باشه قطعا با من همنظره مگر اینکه از چهارتا مرد نی نی سایتی حرف شنیده باشه بخواد از حرف شما دفاع کنه

دوم

اگه واقعا قصدتون توهین به تمام مردای سایت نبود تو متن تاپیک بیان میکردید نه بعد ده تا پست برای این که کارتون رو توجیه کنید اینو بگید

سوم

تازه اگر تمام مرد های سایت هم بد باشن، بازم راهش توهین نیست، این سایت نی نی یار داره اگر تو تاپیکی مزاحمت ایجاد کنن به راحتی میشه نی نی یار تگ کرد یا گزارش زد اگر درخواست دوستی هم بدن  میتونید رد کنید یا اصلا تایید نکنید که نتونن دوباره درخواست بدن. درست مثل دنیای غیرمجازی که کسی برای شما مزاحمت ایجاد کنه فحاشی و افترا میزنید یا شکایت میکنید؟ کسی که توهین میکنه شخصیت نداشتشو نشون میده هیچ توجیهی هم نداره چون عصر حجر نیست که سلاحت بازو و دهنت باشه

منم جوگیر نیستم جوگیر کسیه که با حرف چهارتا هول به کل یک جنسیت توهین میکنه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

شخصیت و اصالتت و نگهدار برای خودت من میدونم با کی. و چطور حرف بزنمتوهین و کردم دقیقا به همونایی که ل ...

باشه

2790
2778
2791
2779
2792