nt3 بالا یعنی آزمایش تیروئید بچه بالا بوده؟ اگر منظورت اینه، اینکه بچه سالم باشه یا نه فقط از آزمایش معلوم نمیشه، باید علائمش رو هم ببینی. ولی نگران نباش، خیلی وقتا قابل درمانه و میشه کنترلش کرد. اگر دنبال تجربه کسی هستی، بهتره تو گروهها یا کانالهای تخصصی بپرسی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
جواب آزمایش ام دیروز اماده شده و گرفتمش دکتر نرفتم امروز جمعه اس ، خودتون امینو خواستید ؟ چون خطرش ب ...
نه نظر پزشک بود ، بنظر خودم اصلا نیازی به آمنیوسنتز نبود چون خیلی هم ان تی بالا نبود، من گفتن بذار آزمایش بدم ببینم اگه ریسک داشت بعد آمنیوسنتز، گفت نهههههه اصلا وقت نداری درحالیکه تا ۱۸ هفته وقت هست و من ۱۳ هفته بودم. اکثر دکترا پولکی شدن متاسفانه
فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍