پدر مادرم سر هرچیز کوچیکی منو خواهرامو کتک میزنن فحشمون میدن نفرینمون میکنن که الهی بمیرید الهی خیر نبینید تو زندگی مثلا سر اینکه لباسم افتاده زمین برش نداشتم یا مثلا یه لیوان میوفته میشکنه به قدری دعوا راه میندازن و تحقیرت میکنن خدا میدونه
امروز خواهرم بعد مدتها ناخناش برا اولین بار بلند شده بود و ذوقشونو داشت رفت پیش یه ناخن کار که ناخن هاشو مرتب کنه سوهان بکشه خلاصه ناخن کار بهش گفت ناخنات برای اینکه محکم بمونن بزار لمینتشون کنم یه رنگ لایک استخونی براش زده بود و خیلی رنگ نود و طبیعی بود اصلا تو چشم نبود وقتی اومد خونه کلی ذوق ناخناشو داشت بدبخت مادرم همینکه متوجه شد چیکار کرده خواهرمو گرفت به کتک از در هال ک وارد شد کتکش زد تااا وقتی ک آوردش تو اتاق پرتش کرد به خواهرم گفت همین الان پاکشون میکنی خواهرم میگفت آخه دوسشون دارم اینو که گفت مادرم بدتر عصبی شد و اتو ک دم دستش بود رو برداشت و همزمان ک کشیده میزد تو صورت خواهرم اتو رو هم میکوبید تو سرش و به خواهرم میگفت بمیرررر بمیر آشغال تو خرابی فقط خرابا ناخن لاک میزنن بمیر بنده خدا هرچی جیغ زد هرچی من خواستم مادرم جدا کنم بس کنه منم زد
من ۲۰ سالمه خواهرم ۱۷ سالشه به قدری زد تو سرش ک خواهرم بعدش سرشو از درد گرفت بدون هیچ گریه ای جیغی نشست یکم بعد انگار ک خوابید از دیشب هی میرم چک میکنم ببینم اصلا نفس میکشه؟الان فقط میخوام بدونم یه لاک ناخن زدن ارزششو داشت؟دلم خیلی به حال خودمو خواهرام میسوزه کاش یکی بهم بگه راهکار چیه کاش خدا خودشو نشون بده و خلاصمون کنه کاش بمیرم و نبینم اینارو من واقعا دیگه خستم