2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله فقط ممکنه یه سوال کوچیک مجبور بشم راجبش بپرسم گاهی اوقات

جواب منو ندادی

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
ازم چی میفهمین اون چطور حسی بهم داره

حس میکنم کسی تو رو بهانه میکنه و قصد جدی توی رابطه نداره و هیچ قضاوتی در مورد شما نمیکنه بلکه در مورد آینده خودش با شما بیشتر فکر میکنه و آیا درست آیا غلط  اکثر اوقات فکرشو درگیر میکنه،تو همه وجود تو گذاشتی که ثابت کنی بهترینی در همه مسائل اما در نظر اون جزئی دیده شده یه مقدار تعادل ایجاد کن بیشتر بزار اون خواستار باشه تا بفهمی زودتر چند مردس

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

حس میکنم کسی تو رو بهانه میکنه و قصد جدی توی رابطه نداره و هیچ قضاوتی در مورد شما نمیکنه بلکه در مور ...

میشه بگین از حسش بهم چی میفهمین و از اینده نزدیکم چه چیز مثبتی میفهمین و اینکه میشه منو به دیدش توصیف کنی 

ببخشید دیر شد تلاشی کردین یا دوست دارین اقدام کنین فعلا

مصاحبه رفتم منتظرم ببینم نتیجه چی میشه.

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
میشه بگین از حسش بهم چی میفهمین و از اینده نزدیکم چه چیز مثبتی میفهمین و اینکه میشه منو به دیدش توصی ...

ببخشید وابستگی شدیدی از شما به طرف مقابل حس میکنم نکته آخر تاپیک قلبمو انجام ودرک گن طرفه شما هم علاقه بهتون داره مخصوصا در گفتار ولی جوانب موقعیت خانواده  اینده توی ذهنش مرور میشه و خواهد شد

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

2790
2778
2791
2779
2792