2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال خیلی مهم متاهلی

239 بازدید | 10 پست

اگر بخاطر همسرتون قید دوست هاتون رو بزنید و خلاصه حتی خوش گذرانی هم نداشته باشید و از صب تا شب خونه باشید .‌بعد همسرتون بخواد یه روز با فک و فامیلش اینا دور هم جمع باشند و بگو بخند 

شما اجازه میدید ؟

بزار اینجوری بگم . من بخاطر همسرم قید بهترین دوستمو زدم و چون اون گفت دوست باعث میشه زندگی از هم بپاشه و فلان خلاصه همچیو قطع کردم . حتی چون راهم از خانوادم دوره هر از گاهی میام اینا رو میبینم و یه سه چهار روز میمونم و برمی‌گردم . خلاصه از صب تا شب خونه ام . نه دوستی دارم باهاش حرف بزنم ، نه کسیو دارم باهاش بیرون برم . 

وقتی هم همسرم میاد از دوست های خودش حرف میزنه من حسودیم میشه و هی میگم چرا من دوستی ندارم . البته دوست که نه مثلا همکار و همسایه اینا بهشون دوست میگه 

و یا مثلا با فامیل خیلی صمیمیع در حدی که با پسرای فامیل هر شوخی دلش میخواد می‌کنه از اون شوخی های مثبت ، من بهش میگم تو داری پدر میشی این کار ها رو جمع کن میگه تو منو محدود می‌کنی نمیزاری یه روز خوش باشم . 

بنظرتون چیکار کنم درسته ؟؟؟؟ 

بنظر خودم اگه منم دوستی داشتم و باهاش رفت و آمد داشتم اینقدر حساس نمی‌شدم به این 

ربطی نداره من خودم به شخصه هروقت گذاشتم بادوستاش تنهارفت ظرفیت نداشته الان نمیزارم بره میگم متاهل شدی که مجردی اتوبزاری کنارشرلیطم مثل شماست ولی بااین وجود من موقع عقدوعروسی دوست صمیمی ام روخودم گذاشتم کنارچون اونی نبودکه فکرمیکردم 

گاهی انسانم آرزوست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره من خودم به شخصه هروقت گذاشتم بادوستاش تنهارفت ظرفیت نداشته الان نمیزارم بره میگم متاهل شد ...

شما هم همش خونه ای و با هیچ کس رفت و آمد نداری ؟ 

منم شوهرم میگه محدودم کردی میگم توهم منومحدودکردی بعدبحث وعوض میکنم میگم دونفری بهتره دوره زمونه اش طوری نیست که هی بخوای رفیق بازی کنی بعدمیریم توکافه یاسفرجایی که داره لذت میبره میگم خداوکیلی حالا بددونفری اونم میگه نه بابا وازاین حرفا 

گاهی انسانم آرزوست
بله منم مثل شماخونه هستم وباکسی رفت وامدندارم

خب منم نمی‌زارم بره ولی برمیگرده میگه منو محدود کردی و فلان 

انقد هم لجباز هست دو سه بار یه چیز رو زور کنم بهش دقیقا دست می‌زاره رو همون چیز 

بهش گفتم رفتی با اقل زهرماری نخور ، گفت یکم گفتم باشه خیلی کم در حد یه دونه ، رفته بود جوری مست اومده بود منو نمی‌شناخت 

البته بعد ها سرش به سنگ خورده بود .

خلاصه گلم میشه درخواست بدم راجب یه چیز باهات بحرفم 

باور کن دارم از توو منفجر میشم 

خب منم نمی‌زارم بره ولی برمیگرده میگه منو محدود کردی و فلان انقد هم لجباز هست دو سه بار یه چیز رو زو ...

دقیقاشوهرمنم اینجوریه جدیدا میرفت تریاک هم میکشید دیگه نذاشتم بره گفتم فرداخونواده ات ازچشم من میبینن ومیگن توپسرمونوازعمد به بیراهه کشوندی 

گاهی انسانم آرزوست