از وقتی فهمیدم نی نی سایت اصلا براش حریم خصوصی و امنیت افراد مهم نیست و واسه جلب مخاطب اجازه پاک کردن تاپیک بهمون نمیده دیگه نمیام اینجا و ازتون میخوام از این سایت استفاده نکنید دیگه واقعا حالم از نی نی سایت به هم میخوزه هیچیو نمیتونیم پاک کنیم آخه مگه ما بدهکاریم با پونصد تا آگهی که اینجا داره تاپیکمونو هم نمیزاره پاک کنیم اصن گزینه حذف نداریم باید بریم به کدخدا پیام بدیم ترو حضرت عباس بیا تاپیک منو پاک کن اونم به یه ورش نباشه!!!!
دقیقا متاسفم برای سازندش که این مدلی سایت رو ساخته
طرف ی عکس میزاره باید دست و پای نصف کاربرای اینجا و ماچ کنه ی گزارش براش بزنن
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
با هررر کامنت با تک تک لایک ها پوووله که میریزه تو حسابشون
حلالشون نیست خیر نبینن
نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
انقد که ماشالا امکانات اینجا زیاده و از در و دیوارش مشکل فنی نمیباره، کاربرا همه قهر کردن و رفتن و بازدید ها کم شده
اگه اجازه بدن ما خودمون حذف کنیم که همین چهار تا بازدیدم نمیخوره که تبلیغات بذارن
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
مجبورن خب انقد که ماشالا امکانات اینجا زیاده و از در و دیوارش مشکل فنی نمیباره، کاربرا همه قهر کردن ...
دقیقا، تاپیکای مادر شوهر ، خواهر شوهر هم براشون غنیمته
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
واقعاا درسته اگر با من موافقید تاپیکم رو کپی کنید تاپیک بزنید صبح که مدیریت سایت رو باز کرد اعتراضمو ...
تازه اومدی؟! همه ی این راه ها رو قبلا کاربرا رفتن، موناتهرانی به هیچ جاش نیستن این چیزایی که میگیم
چاره ش فقط تاپیک نزدنه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دقیقا، تاپیکای مادر شوهر ، خواهر شوهر هم براشون غنیمته
اتفاقا موضوعات مورد علاقه شون همین چرت و پرتان نه حرفای درست حسابی
جنجال و حاشیه ست که سایت و نگهداشته
اخرم میفهمیم این کاربرای فیک و تاپیک های سریالی همه حقوق بگیر موناتهرانی بودن
تازه اومدی؟! همه ی این راه ها رو قبلا کاربرا رفتن، موناتهرانی به هیچ جاش نیستن این چیزایی که میگیمچا ...
حرفت کاملا درسته، چند ماه تاپیک زدیم تگ کردیم
کلی کاربر تعلیق شدن، آخرش هیچی
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave