2777
2789
عنوان

پشت هم مهمونی

431 بازدید | 24 پست

واقعا اینهمه دید و بازدید و مهمونی پشت سر هم ،بی قاعده،به بهونه بازی بچه ها،اخی اونا خوشحال باشن،به این بهونه خونه فلان رفیق و فامیل و دوست و آشنا و خواهر و برادر و ننه بابا رفتن فقط اسراف زمان،خارج شدن بچه از تربیت صحیحش چیزی نداره،جز اینکه زمان خلوت و سکوت میزبان رو بگیری به خاطر راحتی خودت،آره مهمونی و دید و بازدید و بازی بچه ها عالیه ولی اخه انقدر بی نظم و قانون بده.

هرچند از بیشعوری آدم ها خسته میشم،کم میارم که فقط میخوان روزشون شب بشه و مزاحم خلوت و تفکر و راحتی میشن،اما این قضیه رو که هنوز نمیتونم طبق استاندارد های درستی که بهشون رسیدم رفتار کنم ،بیشتر از همه چیز ناراحتم میکنه ،دیگه کی آخه خدا پس همه ی ترس ها و شرک های لعنتی ام رو میزارم کنار،کی به سلامت این جسم و تن میرسم،تنبلی و بی حوصلگی ها رو،راحت طلبی هارو به عشق خودت میزارم کنار کنار کنار ،اون ته ،تا نابود بشه و فراموش بشه و محو بشه ،فقط باید پایبند باشم،بشم،به لطف بیکران خودت.

دوست دار تو❤کاش بشود بنده ی تو❤

احسنت

خیلی خوب با خدای عزیز و خوبمون صحبت کردید

تا حالا پست اینجوری ندیده بودم

میدونید ، منظورم اینه اکثر کسایی که پست که میزارن دیدم از مادیات میگن یا نمیدونم فلان کس این کار کرده اون کار کرده و .......

چه خوبه بیایم یکم تو خلوت با خدای خودمون باشیم ، باهاش صحبت کنیم ، ازش بخوایم

ببخشید طولانی شد

احسنتخیلی خوب با خدای عزیز و خوبمون صحبت کردیدتا حالا پست اینجوری ندیده بودممیدونید ، منظورم اینه اک ...

ممنونم بابت پستتون،یادآوری قشنگی شد😍

اگه با خدا خلوت نکنم 

براش ننویسم

واسش ناز نکنم

دردهامو بهش نفروشم

بی کی بگم؟!

به کی بنویسم؟!

واسه کی ناز کنم؟!

به کی بفروشم؟!

کی میخره اینارو؟جز خود خود عاشقش❤

زندگی من دو بخش قبل اینکه خودشو به من بشناسونه و بعدش

اون همش بود،مراقبم بود من نمی فهمیدم و نمیدیدم....

اینا حرف نیست ،شعار نیست،چشیده شده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم بابت پستتون،یادآوری قشنگی شد😍اگه با خدا خلوت نکنم براش ننویسمواسش ناز نکنمدردهامو بهش نفروشم ...

خواهش میکنم

ببخشید جمله تون زیبا و درکش سنگینه

یکی از بهترین و پاکترین ارتباطات،ارتباط با یگانه معبود جهان هستی یعنی خداست

من وقتی نماز میخونم ، منظورم وقتایی که نماز با آرامش میخونم حس خیلی خوبی دارم

انگار تو آغوش یکی هستم که حواسش همیشه بهم هست ، دوستم داره ، نمیذاره آسیب ببینم

دوستی با خیلی خوبه

نوشتن خیلی خوبه

به تازگی دوره ای شروع کردم که باعث شده آرامش تو زندگی و محل کارم چند برابر بشه

همینطور حسم خوب کردم ، دارم رو فکرم کار میکنم که همیشه مثبت باشم و یسری چیزای دیگه که جاش نمیشه بگم 

و مطمئن هستم نتایج و تغییرات بیشتر در انتظارم هست

این دوره اسمش کارشناس جذب شوید هستش

سایت پرورش افکار از تو گوگل سرچ کنید و بعد دوره اش تو اپلیکیشن به اسم همین سایت هستش استفاده کنید ، مدرس دوره آقای امیر شریفی هستن

این دوره جمعا 9 ماهه که من الان فایل چهارم ماه اول رو تقریبا تمومم

هر ویسش قابل درک ، پر از حس خوبه ، چون بهتون آگاهی میده ، خیلی خوب توضیح میدن و خیلی چیزها تو این دوره هست که مرتبط با خودشناسیه

من به شخصه راضیم

این دوره اسمش کارشناس جذب شوید هستشسایت پرورش افکار از تو گوگل سرچ کنید و بعد دوره اش تو اپلیکیشن به ...

کارشناس جذب ،خودم سابقا و بخصوص وقتی نوزده بیست سالم بود و تازه فیلم راز معروف شده بود ،پیگیرش بودم،خیلی روحیاتم باهاش هم راستا هست،کتاب هم مطالعه داشتم درموردش،به نظر خودم این قانون جذب دقیقا عین یک وسیله هست که باید درست ازش استفاده کرد وگرنه صدمه زننده هست و میره به سمت و سویی که روانشناسی زرد رفت 

قانون جذب دقیقا عین فرمول ریاضی و از قوانین خدادادی جهان،

قانون جذب در راستای ایمان به خداوند و تبعیت هست که درست و شادی آفرین

تجربه و درک شخصی خودم  ازین قانون رو نوشتم براتون.

کارشناس جذب ،خودم سابقا و بخصوص وقتی نوزده بیست سالم بود و تازه فیلم راز معروف شده بود ،پیگیرش بودم، ...

خیلی خوشحالم که شما هم تجربه اش داشتید

عالی بود

بله دقیقا مثل وسیله ایه که باید درست ازش استفاده کنیم

افکار ، خیلی باید مواظبش باشیم

ذهن خیلی چموشه

مدام باهامون ور میرسه هی میخواد منفی رو بگه و گمراه کنه

من تو این موضوع دارم تلاش میکنم که آرومش کنم