2777
2789
عنوان

وایییی خوب بابامو گول زدم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دوست نداری تلاش کنی و موفق بشی؟

عزیزم چی کار کنم اورانیوم غنی کنم ؟ 

دانشجو ام درس میخونم 

زبان میخونم 

ورزش میکنم 

ول یبابام معتقده تا وقتی پول در نیاری هیچی نیستی چون میخواد راحت بشه از چندرغاز خرجی ای ک میده 

ولی اینجور مواقع میگفتن خودتو گول زدی نه بابات رو .محصلی؟

دانشجو ام درس میخونم 

زبان میخونم 

ورزش میکنم 

ول یبابام معتقده تا وقتی پول در نیاری هیچی نیستی چون میخواد راحت بشه از چندرغاز خرجی ای ک میده

خودتو گول زدی چند سال دیگه یاد این تاپیکت بیفتی دیگه نمیخندی گریه میکنی.امیدوارم زودتر سر عقل بیایی ...

دانشجو ام درس میخونم 

زبان میخونم 

ورزش میکنم 

ولی بابام معتقده تا وقتی پول در نیاری هیچی نیستی چون میخواد راحت بشه از چندرغاز خرجی ای ک میده

هنر کردی

دانشجو ام درس میخونم 

زبان میخونم 

ورزش میکنم 

ولی بابام معتقده تا وقتی پول در نیاری هیچی نیستی چون میخواد راحت بشه از چندرغاز خرجی ای ک میده

عزیزم چی کار کنم اورانیوم غنی کنم ؟ دانشجو ام درس میخونم زبان میخونم ورزش میکنم ولی بابام معتقده تا ...

چی میخونی حالا.پدرت هم نگران برات عزیزم ازاین دید نگاه کن دوست داره زحمتی که برات کشیده به ثمر برسه خیالش راحت بشه از بابت تو

خیلی رک بهش گفتی خوشم اومد

ممنونم عزیزم. خاصیت نوجوانی همینه ولی بعضی ها عاقل تر هستن و پدر مادر شون خوش شانس ترن و بعضی ها عقلشون دیر به کار میفته .هم دردسر پدر مادر هستن و هم خودشون رو میندازن تو دردسر.امیدوارم عقل همه جوون‌ها زود کار کنه و عاقبت بخیر بشن.

ممنونم عزیزم. خاصیت نوجوانی همینه ولی بعضی ها عاقل تر هستن و پدر مادر شون خوش شانس ترن و بعضی ها عقل ...

من خودم اصلا نصیحت پذیر نبودم و واقعا تو بزرگسالی که الانم (الان ۲۸ سالمه) یه حقیقتایی محکم خوردن تو صورتم که اون موقع با زبون نرم و مهربون مادر پدر گوشم بدهکار نبود ... 

واقعا آرزو میکنم ای کاش عاقل تر بودم ‌‌.. تو اون سنین ای کاش بیشتر به حرف خانواده بودم ، با اینکه اشتباه خاصی نکردم ولی همون سبک زندکی که انتخاب کرده بودم منو به جای ناجالب الانم رسوند... 

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

من خودم اصلا نصیحت پذیر نبودم و واقعا تو بزرگسالی که الانم (الان ۲۸ سالمه) یه حقیقتایی محکم خوردن تو ...

بله کلملا درسته...ولی همیشه ما مقصر نیستیم گاهی سرنوشت آدمهایی رو جلوی راه بعضی ها قرار میده که کلا زندگیشون رو به بهترین نحو متحول میکنه.گاهی هم متاسفانه  برعکسش پیش میاد. شما سنی ندارید. برای رسیدن به خواسته هاتون بجنگید تا انشالله  بدست بیارید.

بله کلملا درسته...ولی همیشه ما مقصر نیستیم گاهی سرنوشت آدمهایی رو جلوی راه بعضی ها قرار میده که کلا ...

برای من حالت دوم هم پیش اومد متاسفانه ‌.. محیط روم تاثیر بد گذاشت .. ولی به قول شما هنوز فرصت هست برای تغییر و تحول 🌹🌹

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨