سلام عزیزای دلم خواهش میکنم گزارش نزن اما گاهی فکرمیکنم خودمو خلاص کنم😭اگر از خدا نمیترسیدم اینکارو میکردم😭 تروخدا ببخش چندبار این تاپیک زدم
💔و😭ا💔قعا نیاز دارم باهاتون صحبت کنم
اول ازهمه ۲۱ سالمه و شاغلم اما هدف زندگیم تشکیل زندگی با عشقمه و جز اون نمیخوام خداشاهده هیچکس نه بهم دست بزنه نه من بکسی دست بزنم من فقط نامزد خودمو میخوام و هیچوقت ب جز اون باکسی دیگ ازدواج نمیکنممممم😭 M
من اولین بار ۱۶سالگی به اصرار پسرهفامیل باهاش وارد رابطه شدم و شش ماه بعد خیلی بد پسره منو ولکرد رفت(یجوراییمیشه گف نامزدبودیم چونکه خانواده جفتمون میدونستن) این درد خیلی وحشتناک بود و روزای سختگی گذروندم
۱۹سالگی با یک پسر نامزد کردم(نامزدفعلیم) خیلی پسر خوبی بود همهجوره عالی و خداراشکر میکردم بابت اینک توی زندگیمه خیلی روزای خوبی داشتیم و…همه بهم حسادت میکردن همهههه بقران همه میگفتن خوشبحالش این دیگ خوشبخت شد و… توی این سه سال نامزدی(محرمشدیم ب اصرار پدرنامزدم چونک سنش بالا بود معتقدترازمابود) انقد حسادت کردن و باورشون نمیشد رابطمون خوب باشه الان یکساله رابطمون ببخشیدا به گوه کشیده😭😭😭😭و الان دوماهه جداشدیم دارم دق میکنم من حتی اگر بمیرمم نمیخوام بجز نامزدم هیچوقت هیچ مردی دیگ دست بهم بزنه فقط اون من تمام اولینهام با اون بود اولین قرار اولین خنده و… بقران عشقاولم بود اولین عشق و محبت واقعیم چند شب پیش ب اصرار دخترخالم یکی ک همه میگفتن کارش خوب رفتم پیشش ساعت ۲:۴۵ دقیقه با دخترخالم چند شب پیش رفتم پیشش چونک فقط شبا کار میکنه
من ب اصرار دخترخالم رفتم و خیلی اعتقاد ندارم اما زنه کارش یجوریه هروقت ب هرکسی چیزی میگ همش شده مثل ماشین خریدن خالم ازدواج خالم و…
و کف دستم دید گف احتمال ازدواجت یک درصده اگرم بکنی ۵۰ سالگیه و بچه دارم هیچوقت نمیشی
گفت بختت بسته بسته یعنی اگر دعا و طلسم هم بگیری پولت تو چاه ریختی تا اخر عمرم تنهایی با خودت لذت ببر😭😭😭😭
خدایا یا الرحمنالراحمین خودت کمکم کن😭😭😭😭من دلم میخواد زود ازدواج کنم الان ۲۱ سالمهههه عاشق بچه هستم مخصوصا دخترررر😭😭
اینم بگم چندساله تقریبا هرشب سوره یس میخونم و گاهی زیارت عاشورا
و اینم بگم خیلی سنگینی و چشمزخم روی منه مرتب تو خونه جنگ و دعوا داریم و …
از نامزدم هم دوماهه جداشدم بیدلیل😭😭😭😭خدایا تروخدا کمکم کن
دارم دق میکنم بچها از ترس😭😭😭من ادم تنهایی نیستم من ادم تشکیل زندگی و بچه دارشدنم😭دارم دق میکنم بخدا من ب خداوند و اهلبیت ایمان کامل دارم💔اما حرفاش از ذهنم نمیره 😭😭😭