2777
2789

سلام عزیزای دلم خواهش میکنم گزارش نزن اما گاهی فکرمیکنم خودمو خلاص کنم😭اگر از خدا نمی‌ترسیدم اینکارو میکردم😭 تروخدا ببخش چندبار این تاپیک زدم
💔و😭ا💔قعا نیاز دارم باهاتون صحبت کنم
اول ازهمه ۲۱ سالمه و شاغلم اما هدف زندگیم تشکیل‌ زندگی با عشقمه و جز اون نمیخوام خداشاهده هیچکس نه بهم دست بزنه نه من بکسی دست بزنم من فقط نامزد خودمو میخوام و هیچوقت ب جز اون باکسی دیگ ازدواج نمیکنممممم😭 M 
من اولین بار ۱۶سالگی به اصرار پسره‌فامیل باهاش وارد رابطه شدم و شش ماه بعد خیلی بد پسره منو ول‌کرد رفت(یجورایی‌میشه گف نامزدبودیم چونکه خانواده جفت‌مون می‌دونستن) این درد خیلی وحشتناک بود و روزای سختگی گذروندم
۱۹سالگی با یک پسر نامزد کردم(نامزدفعلیم) خیلی پسر خوبی بود همه‌جوره عالی و خداراشکر میکردم بابت اینک توی زندگیمه خیلی روزای خوبی داشتیم و…همه بهم حسادت میکردن همهههه بقران همه میگفتن خوشبحالش این دیگ خوشبخت شد و… توی این سه سال نامزدی(محرم‌شدیم ب اصرار پدرنامزدم چونک سنش بالا بود معتقدترازمابود) انقد حسادت کردن و باورشون نمیشد رابطمون خوب باشه الان یکساله رابطمون ببخشیدا به گوه کشیده😭😭😭😭و الان دوماهه جداشدیم دارم دق میکنم من حتی اگر بمیرمم نمیخوام بجز نامزدم هیچوقت هیچ مردی دیگ دست بهم بزنه فقط اون من تمام اولین‌هام با اون بود اولین قرار اولین خنده و… بقران عشق‌اولم بود اولین عشق و محبت واقعیم چند شب پیش ب اصرار دخترخالم  یکی ک همه میگفتن کارش خوب رفتم پیشش ساعت ۲:۴۵ دقیقه  با دخترخالم چند شب پیش رفتم پیشش چونک فقط شبا کار میکنه 

من ب اصرار دخترخالم رفتم و خیلی اعتقاد ندارم اما زنه کارش یجوریه هروقت ب هرکسی چیزی میگ همش شده مثل ماشین خریدن خالم ازدواج خالم و…

و کف دستم دید گف احتمال ازدواجت یک درصده اگرم بکنی ۵۰ سالگیه و بچه دارم هیچوقت نمیشی
گفت بختت بسته بسته یعنی اگر دعا و طل‌سم هم بگیری پولت تو چاه ریختی تا اخر عمرم تنهایی با خودت لذت ببر😭😭😭😭

خدایا یا الرحمن‌الراحمین خودت کمکم کن😭😭😭😭من دلم میخواد زود ازدواج کنم الان ۲۱ سالمهههه عاشق بچه هستم مخصوصا دخترررر😭😭

اینم بگم چندساله تقریبا هرشب سوره یس میخونم و گاهی زیارت عاشورا
و اینم بگم خیلی سنگینی و چشم‌زخم روی منه مرتب تو خونه جنگ و دعوا داریم و …

از نامزدم هم دوماهه جداشدم بی‌دلیل😭😭😭😭خدایا تروخدا کمکم کن

دارم دق میکنم بچها از ترس😭😭😭من ادم تنهایی نیستم من ادم تشکیل زندگی و بچه دارشدنم😭دارم دق میکنم بخدا من ب خداوند و اهل‌بیت ایمان کامل دارم💔اما حرفاش از ذهنم نمیره 😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچها اول اسم منH و اول اسم نامزدم M واسه بهم رسیدن‌مون دعاکنین من بجز اون هیچکسو نمیخوام😭😭😭من تمام اولین هام با اون بود عشق زندگیم اون بود

اصلا نمیتونم فکرش کنم یکی دیگ بابای بچم بشه جز اون روز و شب پیش کسی دیگ سپری کنم جز اون

حتی اگر اون زن بگیره😱😭😭😭اما من نمیوتونم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزيزم چه خوب كه از خدا ميترسي و ايمان بهش داري. 

صبر داشته باش. 

خدا واسش هييييچ كاري غيرممكن نيست. 

پيش اين دعا نويس و ف**الگير اينا هم نرو كه همش شرك و گناهه. 

خدا داره امتحانت ميكنه. تو واسه خدا صبر كن. به زودي همه چي درست ميشه عزيزم. 

من كااااملا ميفهممت

ولي بخدا دست به خود…نزنياااا. وگرنه نه دنيا داري نه اخرت

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمال پول مفت میخاد که بری دعای رفع طلسم ازش بگیری 

مگه عقلت کمه دختر؟ زندگی هرکس دست خودشه و میسازتش

سنتم سن نوح نیست عزا گرفتی

باید دیذ

چه رفتاری با نامزدت داشتی که جدا شدین تا بهت راه حل بدیم بجای گریه و زاری علتو تو رفتار های خودت پیدا کن

عزيزم چه خوب كه از خدا ميترسي و ايمان بهش داري. صبر داشته باش. خدا واسش هييييچ كاري غيرممكن نيست. پي ...

ن بابا جرعت خود… ندارممم💔 فقط تحملم دیگ تمام شده😭💔

پیشقدم شو برای اشتی

اخلاقتو خوب کن زود سر و سامون بگیرین به حرف های فالگیرم اصلا توجه نکن اونا یه عالمه عراجیف میگن تا یکیش درست از اب در بیاد که محاله بیخال خب هر کسس ممکنه ازدواج کنه و ماشین بگیره خاله ات که کار شاقی نکرده که دعا نویس اینو گفته

ن بابا جرعت خود… ندارممم💔 فقط تحملم دیگ تمام شده😭💔

ميدونم. سخته. دركت ميكنم. 

تو فقط اميدت به خدا باشه. وقتي خدارو بيشتر از هميشه كنارت حس كني ارومتر ميشي. 

واسه حل مشكلت با نامزدت بريد مشاور. خيييلي تاثير داره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

رمال پول مفت میخاد که بری دعای رفع طلسم ازش بگیری مگه عقلت کمه دختر؟ زندگی هرکس دست خودشه و میسازتشس ...

بابا ۳۰ هزار تومن ویزیت گرفت بعدشم گف ۱۰۰ ملیون هم دعا بگیری بختت بستس و پول تو چاه نریز😭💔

ما دوسال اول همه‌چی اوکی بود یکسال اخر همه‌چی بد شد من خیلی محبت مبکردم و ازم مطین بود 💔😓میدونم این اشباهه اما دیگ خودمت اصلاح کردم و ارزش براخودم قایل شدم ک دیگ فایده نداشت

هرجا می‌نشستم مسگفتم شوهرم بهترین مرد دنیاعه و عکس و استوری میذاشتم چشممون زدن💔💔😭😭

عزیزم واست صلوات فرستادم ایشالا که کارتون درست میشه به حرف این فالگیرام اعتقاد نداشته باش همشون چرت ...

مرسی عزیزم ان‌شاءالله همیشه خوشحال و سلامت باشی💕

پیشقدم شو برای اشتی اخلاقتو خوب کن زود سر و سامون بگیرین به حرف های فالگیرم اصلا توجه نکن اونا یه عا ...

توی همون تاریخی ک گفتخ بود اینا اتفاق اوفتاد

شرایط پیش‌قدم شدن ندارم💔 بزرگترا هم میانجیگری کردن فایده نداشته انگار نمیخواد بشه😭💔

ميدونم. سخته. دركت ميكنم. تو فقط اميدت به خدا باشه. وقتي خدارو بيشتر از هميشه كنارت حس كني ارومتر مي ...

التماس دعا عزیزم💔🙏