2777
2789
اواااااااااا مریم گلی👹😍

درخواست دادممم...بدو🤩😍😍

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما اگر اون پیامرو تو گوشی نامزدتون می‌دیدید چیکار میکردی؟

اول باید خوب مطمئن باشم که خیانت کرده من باشم به فرد زندگیم سه تا چراغ سبز میدم اگه همه رو خاموش کرد تکرار کرد دیگه تمام هرگز خودمو فدایی کسی نمیکنم وجود تو خیلی با ارزشه پس تلاش نکن کسی رو تغییر بدی کسی که بیماره رو نمیشه تغییر داد ارزشمندی تو زندگی شرط مهمیه تو خودت بیشتر از بقیه ارزشمندتری تباه نشو 

اول باید خوب مطمئن باشم که خیانت کرده من باشم به فرد زندگیم سه تا چراغ سبز میدم اگه همه رو خاموش کرد ...

جدای از این قضیه پیام چندبار بی‌ادبی و پرخاش زیاد هرجا میرفتیم چندبار تو تایمی  که باهم خوب بودیم یا حتی آخرین بارم رفتیم محضر میگه کارتم نیست نیاوردم جا گذاشتم با اینکه هم نظامیه شغلش هم کارگاه داره مامانی بود به شدت یه پرونده اعصابم دیدم تو ناجا زده بود دارای افکار و احساسات غیر عادی،مثلا سر روشن بودن نت گوشی چیکار کرد با من از عصبانیت یا چرا تو مغازه شلوار جین نگین دارو نگاه کردی

جدای از این قضیه پیام چندبار بی‌ادبی و پرخاش زیاد هرجا میرفتیم چندبار تو تایمی که باهم خوب بودیم یا ...

یا مسئولیت پذیر نیست یا بی تفاوت یا خسیس به نظرم اصلا فکر نکن بهش و به کاراش چون بیشتر حالت بد میشه حالا که دیگه تصمیم گرفتی جدا بشی دیگه فکر نکن به چیزای جدید فکر کن از خدا چیزای خوب بخواه غز نزن غیبت نکن سرصبح پا میشی برو تو اینه به خودت سلام کن از خدا بابت اون چیزای مثبتی که بهت داده شکرگزاری کن پر قدرت شروع کن اینده ای خوب وجود داره تو امروزت غرق نشو 

یا مسئولیت پذیر نیست یا بی تفاوت یا خسیس به نظرم اصلا فکر نکن بهش و به کاراش چون بیشتر حالت بد میشه ...

چه راهکارهای خوبی💕مرسی عزیز دلم 

دقیقا چون خیلی اذیتم کرد هرجوری ک تونست هرجوری ک فکرشو کنید آزارم داد،و شب آخری فقط داشت به من عذاب وجدان میداد این خیلی حالمو بد کرد ...دقیقا مشکل اینه غرق شدم توش 

چه راهکارهای خوبی💕مرسی عزیز دلم دقیقا چون خیلی اذیتم کرد هرجوری ک تونست هرجوری ک فکرشو کنید آزارم د ...

ممنونم منم تو زندگیم غرق شده بودم خودمو خدامو نمیشناختم توسط یکی درمان شدم به خود اگاهی رسیدم 

تا زوده ازش دست بکش بنظرم

دقیقا،خودمم همین فکرو کردم با همه ی سختیای وابستگی و اینا حق طلاق با منه وکیل داره انجام میده ،ولی خیلی اذیتم کرد از خیانت با هم جنسش ک میگم پیامشو دیدم تا خساست و مامانی بودن و پرخاشگرییش و...خوبیم داشت ولی آخرین بلر ک این رفتارو کرد بخ خودن گفتم داری با زندگیت چیکار میکنی !!!فردا عروسیمون بود اگر باهاش میموندم

ولی نتونستم فراموش کنم مخصوصا قضیه هم .جنس .گرایی رو

ممنونم منم تو زندگیم غرق شده بودم خودمو خدامو نمیشناختم توسط یکی درمان شدم به خود اگاهی رسیدم

خداروشکر عزیزم خیلی برات خوشحالم💕💕ولی خودم خیلی واسم سنگین بود فکر کن اگر میموندم عروسیم بود یا امشب یا فردا بین این دوتاریخ قرار بود بگیریم💔

دقیقا،خودمم همین فکرو کردم با همه ی سختیای وابستگی و اینا حق طلاق با منه وکیل داره انجام میده ،ولی خ ...

بهترین کارو میکنی حتی اگه میگه پیام مال دوستم بوده و ثابت کرد

بخاطر اخلاق بدی ک داره ازش دوری کن فردا فقط تو ضربه میخوری ک چجوری بخوای یه مرد گند اخلاق و تحمل کنی و باهاش زندگی کنی

داشتن شریک زندگی خیلی مهمه چه مرد  چه زن تو رابطه بد باشن زندگی برا طرف مقابل جهنمه

بهترین کارو میکنی حتی اگه میگه پیام مال دوستم بوده و ثابت کردبخاطر اخلاق بدی ک داره ازش دوری کن فردا ...

اره واقعا همینه 

نه اصلاااا اخه حتی ثابتم نکرد،حتی وقتی دید فهمیدم اول زد زیر گریه زاری بعد گوشیرو کشید از دستم پیامارو پاک کرد و بعد زد تو فاز دعوا و قهر و گفت مال دوستم بوده و بعد زنگ زد به دوستش گفت داداش قضیه دیشب حل شد؟اونم گفت آره!فقط همین!!!  بعد گفتم چی داری میگی باورکنم الان؟بع. حق به جانب شد  و دادو بیدادو قهرکرد و رفت،ولی خوب تو روابطمونم متوجه شدم که عادی نیست یه جوریه با اینکه من از لحاظ ظاهر و هیکل اینا هزارم نسبت بهش ولی مثلا میگفت مسکن خوردم حسم پریده،نمیدونم فلان چیزو زدم سر شدم حسم پریده یا تو یه سری عکس العملی یهوی رفتارو حرکات بدنش زنونه بود 

اره واقعا همینه نه اصلاااا اخه حتی ثابتم نکرد،حتی وقتی دید فهمیدم اول زد زیر گریه زاری بعد گوشیرو کش ...

خدا هرچی خیره برات بسازه ولی حتما حتمااااا جدا شو من باشم نمیتونم تحملش کنم مخصوصا اخلاقش ک خیلی رو مخمه