2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا

دوشبه وحشت میکنه نمیخوابه 

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

چی میخوری مگه؟😂

تولد دخترم بود . نشستم بقیه میزو میلمبونم . پفک و کیک . میخواستم چای هم بذارم دیگه دلستر خوردم . خیار هم برای اینکه دندونام تمیز شه . شربت آلومینیوم ام جی هم که بشوره ببره

یک سال،ولی چ شناختی یلزیگر تمام عیار بود نمیتونم بگم‌میشناختمش واقعا

خب عیب نداره تو الان تو یه چرخه ای گیر کردی و نمیدونی چیکار کنی بهت زده شدی و حقم داری اما بذار یه چیزی بهت بگم این یک ماتریکسه ادما به هم اسیب میزنن حالا چه مالی چه عاطفی تو باید بیای بیرون از این وضع یکی اومده تورو انداخته تو چاله اما تو درس بگیر یکسال برای شناخت هر ادمی کافی نیس با خدا باش و بگو خدایا تو که دیدی تو دیدی من نیتم خیر بود کمکم کن از خدا بخواه نه از بندگان خدا 

الهی بگردم،خواب ترسناک اینا میبینه؟قرآن بخون واسش شاید آروم شه

کاش بخوابه منم بخوابم سخته

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

خب عیب نداره تو الان تو یه چرخه ای گیر کردی و نمیدونی چیکار کنی بهت زده شدی و حقم داری اما بذار یه چ ...

خیلی نظرت کامل و دقیق بود عزیزم یعنی حرفت جدید بود واسم،دعا کن بتونم رد کنم این دورانو دارم له میشم 

خب عیب نداره تو الان تو یه چرخه ای گیر کردی و نمیدونی چیکار کنی بهت زده شدی و حقم داری اما بذار یه چ ...

شما اگر اون پیامرو تو گوشی نامزدتون می‌دیدید چیکار میکردی؟