2777
2789
هزینه کلی رفتن به اونجا و مستقر شدن حالا اگه بخوام خونه اجاره کنم........تا 500 میلیون حتمی میتونم ج ...

خب اگه بورسیه بشی بهت خوابگاه میده دیگه

اول باید کار کنی روش و بعد ببینی بورسیه ات چی میشه 

خب مبلغ خوبیه بنظرم

یکی از بچه‌ها با ۱۰۰۰ دلار رفته بود 

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه بورسیه بشی بهت خوابگاه میده دیگهاول باید کار کنی روش و بعد ببینی بورسیه ات چی میشه خب مبلغ خو ...

واقعا1000 دلار کم نیست؟ شما خودت میخوای مهاجرت کنی؟و اینکه عزیزم این اطللاعات رو از کجا اوردی؟ مشاور مهاجرت؟

خیر چطور مگه؟البته فعلا خیر

چون اطلاعات تون بالا بود فک کردم تصمیم به مهاجرت دارید 

میدونید چه رشته هایی بیشتر بچه ها تونستن بورس بگیرن ؟

من خودم کامپیوتر رو زیاد دیدم 

چون اطلاعات تون بالا بود فک کردم تصمیم به مهاجرت دارید میدونید چه رشته هایی بیشتر بچه ها تونستن بورس ...

شما ریاضی میخونید؟ من برای ریاضی رشته هارو میدونم اگه میخوایید

واقعا1000 دلار کم نیست؟ شما خودت میخوای مهاجرت کنی؟و اینکه عزیزم این اطللاعات رو از کجا اوردی؟ مشاور ...

هزار دلار کمه ولی نه وقتی بورسیه بشی خود دانشگاه یه مقدار پولی بهت میده که مدیریت میکنی و میرسونه

نه اطلاعات درباره گایدلاین ها رو خوندم و از چندنفر که اونجا بودن پرسیدم و تحقیق کردم

البته قبلا چون یه زمانی میخواستم از طریق بورسیه برم و خب نشد دیگه به مرحله اقدام هم نرسید

چون اطلاعات تون بالا بود فک کردم تصمیم به مهاجرت دارید میدونید چه رشته هایی بیشتر بچه ها تونستن بورس ...

من هم درباره خودم تحقیق کردم و هم به یه نفر دیگه کمک کردم در این زمینه ولی خودم منصرف شدم بخاطر یسری شرایط

...

آره درست گفتین بخشی که بیشتر به بچه های کامپیوتر اهمیت میدن ولی خب رشته های زیادی هم دیدم که بورس گرفتن

مثل رشته های مربوط به هنر و طراحی لباس و ادبیات و... یا زبان کشور های مختلف و روانشناسی و پرستاری و...

حتی رشته فلسفه هم بورس گرفتن

همه جوره هستن