2777
2789
دارو یا پزشکی هنوز کامل معلوم نیست

برای دارو و پزشکی نمی‌تونی راحت بورسیه بگیری 

ظرفیت خیلی کمی داره 

برای کشور های مثل کانادا تقربیا غیر ممکنه اونا اصلا بورسیه ای ندارن برای پزشکی تو مقطع عمومی 

یکسری کشور ها میشه اونم شانس خیلی کمی هست چون واقعاً رزومه خوبی میخواد چون تقاضا بالاست و افراد زیادی رو هم بورسیه نمیکنن 

بگو چه رزومه ای داری ؟و معدل دیپلم ت چنده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مرسی میشه بگی

خب بگم و برم

باید با دیپلم اقدام کنی بهش میگن کارشناسی رشته های تاپ مثل پزشکی و اینا نداره فقط رشته هایی رو بورس میکنه که طول مدت ۴ ساله دارن یعنی حداکثر ۴ ساله

هرسال برای مقطع کارشناسی یه گایدلاین میده بیرون که میشه شهریور ماه

اگه بخوای برای امسال اقدام کنی باید وایسی تا گایدلاین ۲۰۲۵ منتشر بشه

قبلش برو و گایدلاین های سال قبل رو بخون

شرایط معدل رو گفتن معمولا معدل بالای ۲.۶۴ هست توی جی‌پی‌ای

باید آیلتس داشته باشی

مدرک زبان کره ای داشته باشی جز رزومه ات حساب میشه 

در ضمن جدای از اینها باید روی رزومه و اینا کار کنی

انگیزه نامه و توصیه استاد و ایناهم باید بگیری

کلا گایدلاین رو بخونی یه حساب کلی دستت میاد که باید دقیقا چیکار کنی

بعد رشته ات رو برو ببین کدوم دانشگاه ها دارن توی همون سایت جی کی اس پی دی اف دانشگاه و اینکه چه رشته هایی رو بورس میکنن دارن

اونم بخون و دانشگاه رو انتخاب کن

البته که دو نوع اقدام هست یکی از سفارت یکی از دانشگاه از سفارت میتونی برای ۳ تا دانشگاه درخواست بدی ولی از دانشگاه خب مشخصا به یه دانشگاه درخواست میفرستی و منتظر میمونی تا نتیجه بیاد برات

البته خیلی جزئیات بیشتری داره و کلی گفتم 

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

برای دارو و پزشکی نمی‌تونی راحت بورسیه بگیری ظرفیت خیلی کمی داره برای کشور های مثل کانادا تقربیا غیر ...

عزیزم هنوز به اون مرحله نرسیدم .واسه دیپلم و ایناا رشته فیزیو تراپی چطور؟دامپزشکی هم میدونم خوب میگیرن ولی جالب نیست در اونجا.......رشته های خوب چی هست برای متقاضی بالا

عزیزم هنوز به اون مرحله نرسیدم .واسه دیپلم و ایناا رشته فیزیو تراپی چطور؟دامپزشکی هم میدونم خوب میگی ...

کره فیزیوتراپی میگیره از طریق بورس گزینه خوبی هم هست اگه علاقه داری

خب بگم و برمباید با دیپلم اقدام کنی بهش میگن کارشناسی رشته های تاپ مثل پزشکی و اینا نداره فقط رشته ه ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت بعد مدرک زبان کره ایت دوره چند ساله مهمه؟

مرسی عزیزم از توضیحاتت بعد مدرک زبان کره ایت دوره چند ساله مهمه؟

دوره خاصی نداره باید آزمون تاپیک بدی و مشخص میشه در چه سطحی هستی

با یکسال تلاش مستمر حداقل میتونی تاپیک ۳/۴ رو بگیری

ارههه خیلی خوبه از هزینه ها اطلاعی داری؟

هزینه چی دقیقا؟

زندگی تو کره ؟

یه مقدار هزینه اینجا باید انجام بدی برای آماده کردن رزومه و اینا

اونجا خوابگاه و شهریه و اینا بورس میشی دیگه

بستگی داره چقدر بورسیه ات کنه معمولا یه مقداری میده که همه کارات راه بیفته دیگه اگه خرج اضافی داشته باشی بحثش جداست و 

بطور کلی یه مقدار پول باید با خودت ببری اگه میتونی و میدونی که اونجا نیازت میشه

دوره خاصی نداره باید آزمون تاپیک بدی و مشخص میشه در چه سطحی هستیبا یکسال تلاش مستمر حداقل میتونی تاپ ...

مدرک ایلتس حتمیه؟ زبان کره رو یکم بلدم تاش کنم تا 2 سال پیشرفته میرسونم به مدرک ولی دو تا زبان سخته خودم انگیسی 8ساله که میرم ولی تا مدرک و اینا مونده

هزینه چی دقیقا؟زندگی تو کره ؟یه مقدار هزینه اینجا باید انجام بدی برای آماده کردن رزومه و اینااونجا خ ...

هزینه کلی رفتن به اونجا و مستقر شدن حالا اگه بخوام خونه اجاره کنم........تا 500 میلیون حتمی میتونم جور کنم

مدرک ایلتس حتمیه؟ زبان کره رو یکم بلدم تاش کنم تا 2 سال پیشرفته میرسونم به مدرک ولی دو تا زبان سخته ...

آره آیلتس مهم تر از تاپیکه

چون اونجا بهت وقت و کلاس برای گذروندن دوره کره ای میدن

و آیلتس در اولویته

چیزی که من خوندم ولی اگه رزومه ات خفن باشه شاید بشه صرف نظر کرد

عزیزم هنوز به اون مرحله نرسیدم .واسه دیپلم و ایناا رشته فیزیو تراپی چطور؟دامپزشکی هم میدونم خوب میگی ...

فیزیوتراپی اصلا بعضی کشورها ندارن و جزو تخصص های پزشکی هستش اونجا

فیزیوتراپی ترکیه داره و اونم برای بورسیه شرایط سخنی داره

اگه بورسیه بخوای باید نسبت به رقبات رزومه بهتری داشته باشی دیگه 

مثلا یکی بود مقاله علمی چاپ کرده بود یکی دیگه مدال المپیاد داشت 

بورسیه رو الکی نمی‌دن معمولا ، 

کشور هایی مثل کره اصلا مدرک پزشکی ایران رو قبول ندارن و حتی پذیرش گرفتن از دانشگاه هاشون برای پزشکی خیلی خیلی سخت و غیر ممکنه حتی 

برای رشته هم مثلا تو کره جنوبی کامپیوتر خیلی خوبه اگه بتونی بورس بگیری واقعا هم درآمد خوبی داره و هم اونجا جا واسه پیشرفت زیادی داری 

از خیلی از کسایی که کره هستن شنیدم که پیشنهاد دادن کامپیوتر بخونید 

مدرک ایلتس حتمیه؟ زبان کره رو یکم بلدم تاش کنم تا 2 سال پیشرفته میرسونم به مدرک ولی دو تا زبان سخته ...

باید فشرده بخونی برای آیلتس اگه میخای

فیزیوتراپی اصلا بعضی کشورها ندارن و جزو تخصص های پزشکی هستش اونجافیزیوتراپی ترکیه داره و اونم برای ب ...

کلاسای برنامه نویسی و این ها در کنار رشته تجربی نمیشه؟