2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی تاپیک هات رو خوندم. متاسفانه این آقاهول هست و این خیانت توی ذاتش هست.اون دو سال آشنایی و چند ماه نامزدی مرتب ازش شیطنت میدیدی ولی خودت را گول میزدی

نشانه های زیادی توی تاپیک هات بود که نشون میداد ه ی ز و هول و دنبال رابطه های جانبی و غیر رسمی و جذب طرف هست

بابام صحبت میکنه با پدرش فردا من میخواستم یکاری کنم آروم شم یکم نمیدونم چجوری آروم میشم و اون بیشتر ...

سلام دوست عزیز میدونم روزا و لحظات سختی رو گذروندی و میگذرونی ممکنه تا چندماه هم همین حس و حال رو داشته باشی اما امیدوارم خیلی زودتر از چیزی که فکرشم کنی برسی به حس بی تفاوتی یادت باشه ادم مهمی رو از دست ندادی کسی رو از دست دادی که لیاقتش همون دختریه که گفتی......

همینکه قضیه رو زود به بابات گفتی یعنی دختر عاقلی هستی

مطمئن باش حال اون بدتر از شما میشه چون دختر خوبی رو از دست داد بخاطر یه دختره.......

به هیچ عنوان ازش گله و شکایت نکنی از نظر من گله کردن یعنی کوچیک کردن خودمون جلو دیگران همینکه خانوادتو در جریان گذاشتی بهترین کار و عاقلانه ترین کاری بود که انجام دادی دیگه از اینجا به بعد گول ننه من غریبم بازیای خودش و خانوادشو نخوری

خدا رو شکر که هنوز رابطه ج نس ی باهاش نداشتی و عقد هم نکردی 

قدر خودت را بدون که اگر رفتی زیر ئک سقف دیگه زندگی و جوانیت را باختی 

مشخصه فوق العاده زبون باز هست که با این همه سوتی تو رو هنوز نگه داشته بوده

عزیزم تاپیکلتو خوندم بنظرم دیگه خودت تو کارا دخالت نکن بسپر به بزرگترها خودتم زیاد پیش خانوادت ناراحت نشون نده که اوناهم غصه بخورن چه بهتر که زود فهمیدی و به خدا بسپار و اینکه خیلی بد کرده که با روحو روان و احساسات تو بازی کرده صد درصد خدا جای حق نشسته و تاوانشو پس میده.

اسی من از دیشب اعصابم برات خورد شده ...فقط همینو بگم بهت که حتی اگه به پات افتاد ..چمیدونم از خاطرات گذشتتون استفاده کرد ...اصلا اصلا کوتاه نیا ...یه کلام بگو تموم شدی واسم..دیدی که خودشم قبول داره گوه اضافی خورده که میگفت معذرت میخوام ..این جمله ی (اشتباه میکنی اونجور که تو فکر میکنی نیست)..توو روانشناسی درواقع این جمله وقتی استفاده میشه که شخص هیچ دلیل قانع کننده ای نداره و دروغش رو شده....امکانش هست که الان که رفته خونه بشینه فکر کنه ببینه چی باید بگه و چطوری خرت کنه ..میخوام بگم هرچی گفت باور نکن حتی اگه زنگ زد به شماره طرف و یه اقا جواب داد....

چون اگر واقعا تو تهمت زده بودی همون دیروز جلوی بابات جوش میاورد و از هر راهی برای اثبات حرفت استفاده میکرد تا تورو جلو پدرت ضایع کنه و قهر کنه بره ..ولی وقتی دیروز هیچ توضیحی نداشته بدون که الان هر دلیل و اثباتی آورد دروغ و بازیه ...حتی اگه بابات سه سال باهات قهر کنه ..حتی اگر بابات کتکت هم بزنه ...بازم سگش شرف داره به موندن با چنین ادمی....فقط میگم خر نشی لطفا 

بابام صحبت میکنه با پدرش فردا من میخواستم یکاری کنم آروم شم یکم نمیدونم چجوری آروم میشم و اون بیشتر ...

همه چیز رو پک کن به جز عکس بده بابات تحویل باباش بده

عکس و گلم بنداز آشغالی 

زودتر یادت میره

گوشیتم کلا از همه چیز اون پاک کن

مگه اون حرمت نگه داشت

عزیزم فقط به این فکر کن که خدایی با اون همه عظمت و قدرت و عشق پشتته و باعث شده متوجه قضیه بشی😍 ادم یه عشق و حامی بزرگتر از این نیاز داره تو زندگیش؟؟ با دل خوش این وصله کثیف و ناجور رو از زندگیت بنداز دور و حتی به خودت زحمت نده که برا کسی حرفی بزنی و تو ضیحی بدی... وسایلو تک تکشون رو جمع کن با پیک بفرست خونشون ...بابات هم بره به خانوادش همع چیو بگه و تمام...میدونم روزایاول سخت نیگذره ولی میگذره 🥰

کسی که تو رو دوست نداره قطعا نمیسوزه ولی خیلی بی سیاست بازی دراوردی حداقل میرفتی میدیدی چه غلطایی کر ...

میشه راهنمایی کنی چیکار میکرد؟اگ یوقت تو موقعیت این خانوم بودن بدونم چ کنم