2777
2789
عنوان

شغل شوهر خواهرم خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 58 پست
بخدا میبینی بگم از وسط پاره ام می‌کنند همینا ن که وقتی میری بهشون میگی چرا خونه یکی دیگه رو صاحب شدی ...

عزیزم اگه قانون و مجری قانون نباشه هیچی سرجاش نیس

گاهی ادم حتی به بدش محتاج میشه چه برسه به خوبش

ادم اگه به مشکل بخوره اولین کاری که میکنه میره سراغ همچین ادمایی

بعضیا چونه محکمی دارن واسه چرت و پرت گفتن

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تو دیگه گوز کدوم کونی هستی وسط تاپیک

اخ گفتی 

ما بیچاره ایم به خدا میگفت رفتیم خونه یکی.رو بهش پس بدیم 

بعد دیدیم دوتا پیرزن تو خونه هستن وایسادن گریه که کسی نداریم 

میگفت آنقدر خواهش اون طرف کردم با اینکه به خدا نصف شهر هرروز بهش زنگ میزنن فقط این بهشون نوبت بده 

تا اینکه طرف قبول کرد فرصت بده بهشون 

اینم تا اونجایی که بتونه به مردم رحم میکنه ولی میگه مگه میشه هرروز با طرف بجنگم ؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه قانون و مجری قانون نباشه هیچی سرجاش نیسگاهی ادم حتی به بدش محتاج میشه چه برسه به خوبشادم ا ...

چی بگم تا وقتی به این مردم بگی حق با تو میشی آدم خوبه بگی حق یکی رو بده میشی بده 

تا حرف ارث میشه 

دقیقا کاش همه تفکر شما رو داشتن 

چی بگم تا وقتی به این مردم بگی حق با تو میشی آدم خوبه بگی حق یکی رو بده میشی بده تا حرف ارث میشه دقی ...

بیخیال عزیزم مردم تر خشک و همیشه باهم میسوزونن

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیخیال عزیزم مردم تر خشک و همیشه باهم میسوزونن

فدات ببخشید در وقت مناسب و‌موقع مناسب در مورد استایل ازتون راهنمایی میگیرم 

با اجازه البته کجا بپرسم ازتون ؟؟ 

فدات ببخشید در وقت مناسب و‌موقع مناسب در مورد استایل ازتون راهنمایی میگیرم با اجازه البته کجا بپرسم ...

راحت باش عزیزم 

تو تاپیکام هر کدوم راحت بودی

طفلک بابامحق ش رو از همه جا خوردن

بابای منم همینه

از اول نباید اعتماد میکردن

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اسي عزيزم قربونت برم😑خب ميدوني اينجا هيچكس اعصاب نداره

ميايي يهو چنين تاپيكي ميزني و بين حرفات ب بقيه شغلا كم و بيش تيكه ميندازي

خب بحث درست ميشه

بنظرم بيخيال تاپيكت شو و قفلش كن

شوهرخواهرت هم وقتي مرد قانون هست و وظيفش چنين كاري هست، اهي هم اگر كشيده شه ب ناحقه و گيرا نيست، توجه نكن

اسي عزيزم قربونت برم😑خب ميدوني اينجا هيچكس اعصاب ندارهميايي يهو چنين تاپيكي ميزني و بين حرفات ب بقي ...

اره بخدا اشتباه کردم اصلا نمیخواستم به بقیه شغل ها چیزی بگم 

بالا هرکی زحمت میکشه پولش هم میگیره 

دیگه بالا و‌پایبن نداره 

باید بگم حذفش کنند سریع 

اسي عزيزم قربونت برم😑خب ميدوني اينجا هيچكس اعصاب ندارهميايي يهو چنين تاپيكي ميزني و بين حرفات ب بقي ...

به خدا من به شغلی چیزی نگفتم از اول یکی میگه شهرداری 

میگم اون شهرداری هم حق داره مجبوره بهش میگن 

به خدا چی بگم خدا رحم کنه با این مردم نمیشه حرف زد 

به خدا من به شغلی چیزی نگفتم از اول یکی میگه شهرداری میگم اون شهرداری هم حق داره مجبوره بهش میگن به ...

شايد درگير حاشيه شدي حواست نبود ولي ب طلافروشا و نظاميا بنظرم درست نبود اينجوري بگي

طلا فروشا هم بنده خداها اتحاديه دارن بخوان خطا كنن درشون بسته ميشه

نظامي هم مث همه شغلا بخش اجرايي داره بخش اداري هم داره

همه شغل ها شريف هستن و جامعه بهشون احتياج داره

ببخشید چقد توضیح شغلشون سخت بود😂

بچه و...هم دارن؟؟

بچه بخاد تو مدرسه بگه شغل پدرم چیه چی میگه؟!!!🤭😁

شما فقط سه الی چهارخط راجع به شغلشون توضیح دادین🙃

بچه بیچاره بخاد این همه توضیح بده زنگ مدرسه رو زدن همه رفتن تو حیاط هواخوری 🙃🫠

شايد درگير حاشيه شدي حواست نبود ولي ب طلافروشا و نظاميا بنظرم درست نبود اينجوري بگيطلا فروشا هم بنده ...

در جواب اونا گفتم بخدا 

ولی بله حرف شما درسته هر شغلی سختی خودش رو داره 

ببخشید چقد توضیح شغلشون سخت بود😂بچه و...هم دارن؟؟بچه بخاد تو مدرسه بگه شغل پدرم چیه چی میگه؟!!!🤭😁 ...

نه بابا فقط یک کلمه است مجبورم نگم گفتم شناسایی نشم مثلا 

ولی تاپیک رو حذف می‌کنم

آدم رو پشیمون می‌کنند از گفتن چیزی بخدا

اره بچه داره میگه کارمند فلان اداره 

دکترا داره و یه فوق لیسانس تحصیل‌کرده است