2777
2789
چرا خبببب لذت ببر شل کن اگرم خاله ت یا فامیل حرفی میزنم سعی کن کمتر در ارتباط باشی نیمه ی پر لیوانو ...

تولدش بود رفته بودیم مسافرت مشهد 

اصلا یهویی شد این قصد نداشتیم بعدش جفتمون شک شدیم قهر کردم 😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

QUOTE😂😂😂جدی چقد خوب کادویی خوبی گرفتب مامانت نگی بهتره حساس میشه ها

ن بابا بگم جرم میده ببین جرم میده ها 

قبلش ی ندایی داد سریع وا نده 

منم فکر کردم پرده وسطاس 

دیگه دیدم اکیه اصلا درد ندارم‌

ن بابا بگم جرم میده ببین جرم میده ها قبلش ی ندایی داد سریع وا نده منم فکر کردم پرده وسطاس دیگه دیدم ...

کامللا میتونم تصور کنم مامانتو اک بفهمه

ولی الان باید دغدغه ی اینم داشته باشی خالمون نکنی😂😂😂 زودتر نمیتونی عروسی بگیری؟ 

منم تعجب کردم گفتی درد نداره

دختر خالم میگف درد داشته براش مث سوزش و... 

کامللا میتونم تصور کنم مامانتو اک بفهمهولی الان باید دغدغه ی اینم داشته باشی خالمون نکنی😂😂😂 زودتر ...

یا واسه این کوچیکه 

یا من خیلیییییی بالا بودم 

در هرصورت اصلا درد نداشت تازه بهش گفتم محکم تر 

واقعا نمیدونم چرا اینجوری بودم 

پسر کوچولوی من تب داره واسش دعا میکنی ؟ لطفا ؟ خیلی کوچیکه بچم 

لطفا 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....