2777
2789
عنوان

بچه ها میشه حرف بزنیم حالم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 36 پست
عجبدختر بودن خیلی سخته همه مثل سربار با ادم رفتار میکننگاهی فک میکنم من بچه. این خانواده نیستمفقط دا ...

آخه مامانم اصلااا آدمی نبود که اینطوری بگه ، باورم نمیشه این حرفو ازش شنیدم ، البته منم نمیخام همش پیششون بمونم ، میخام خونه مجردی بگیرم برم سر کار ، تو ۱۸ سالگی 

گلم من تجربه ش رو دارم اوایل شاید یکم خودتم حساسی کم کم یاد میگیری بیخیال باشی شاید سنت کمه بیخیال ب ...

یه جوری ذوق دختر مردمو دارن انگار خودشون دختر نداشتن هیچوقت

برگشتم میگم اینا خیلی مذهبین به مشکل میخوریم در اینده

میگن نه پس دختر ول باشه خوبه؟

که پسر بازی کنه

منظورش منم یعنی من ولم ک دوست پسر دارم

من نزدیک دوساله با همیم واقعنم دوسش دارم اگر شرایط باشه ازدواجم میکنیم دنبال بچه بازی نیستم

اونوقت. همین داداشم ک سنگشو به. سینه میکوبه همزمانی ک دنبال زنه با دخترای دیگه دیت می‌ره 

هزار تا دختر خواستگاری کرده. دوست بوده

میگه اشکال نداره اون هرکار کنه

اونوقت منی ک با دل پاک عاشق یکی بودم فقط هنوزم به پاش موندم میشم ول‌.....

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا بچه کوچیک دارم عزیزم . نمیتونم برم . چن بار تا پای طلاق رفتیم بچه هام اذیت بودن . نمیتونم کاری ...

واقعا خدا صبرت بده یه جوری جلوش بگیر سخته اینطور

عاشقم❤️

نمیدونم من ک محبتی ندیدم ازشون..

نمیدونم چی بگم عزیزم . امیدوارم خانوادت متوجه اشتیاهشون بشن ک با رفتارشون باعث شدن تو فک کنی دوست ندارن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

تازه میخام هیچوقت ازدواج نکنم ، از ازدواج متنفرم ، مامان اینو کفت متنفر تر هم شدم

مستقل بشو اگه میتونی

خانواده های مام دنبال اینن فقط مارو رد کنن گمشیم

هیچ. محبتی به من نداشتن خانوادم 

پسزشونو هار کردن

از قلیون و سبگار و سفر مجردی با دختر. و دختر خونه اوردنش در جریان بودن. گوششو نپیچوندن هیچوقت

الان فاز بگیرا ورداشته نزدیک سی سالشه یه جو مردونگی تو وجودش نیست وجدان تو وجودش نیست همرمان با هزار نفر در. ارتباطه

اونوقت. بازم بده منم ک هیچ کدوم اینکارارو نکردم

عاشقم❤️