2777
2789

مشکلت چیه؟؟ 

نا امید نشو ادامه بده .....خیلیا بودن بار سوم چهارم مثبت شدن چقدر زود نا امید شدی....پر قدرت ادامه بده انشالله مثبت میشه منم امسال قراره شروع کنم کارای انتقال جنین رو🥺

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حال روحیت خوب نشده برا انتقال دوم نرو

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

کمرت رو بچسبون ینی چی نفهمیدم

یه سری مواد با طبع گرم مثل گرده نخل ، مورد ، تخم مرغ ، روغن های گرم مثل بابونه، سیاه دونه باهم قاطی میکنی ماساژ میدی به کمرت یا کس دیگه ای اینکارو بکنه و روشو با پلاستیک میپوشونی نصف روز بمونه. با پارچه یا شال هم میبندی ، قدرت و گیرایی رحم برای چسبیدن جنین بالا میره

ولی چون اندومتریوز داری حتما اصلاح سبک کن با ماما یلدا که عالیه، برای همسرتم دارو میده

فقط مواد چسبوندن رو من دقیق بلد نیستم

تاپیک های نینی سایتو سرچ کن

عزیزم موقع انتقال مثانه ات خیلی پر باشه دکترم اول سونو کرد گفت مثانه ات پر نباشه انتقال نمیدم چون نمیگیره دفعه اول مثانم پر نبود و به دکترم گفتم ولی گفت انتقال میدم و منفی شدم دفعه دوم دکترمو عوض کردم و مثانه ام کاملا پر بود روز انتقال جنبن چسب جنین بخر بگو برات بنویسن روز انتقال و قبلش دور نافت میزنن و شانس بارداری رک زیاد میکنه 

۴ روز اول نشاسته با آب بخور 

روز اول استراحت مطلق داشته باش 

دوم و سوم استراحت نسبی ولی سعی کن خسته نشی 

خم و راست نشی 

پله استفاده نکن

بار  دوم‌مثبت میشی انشالله😍

راستی من ادویه رو از غذاهام جذف کردم 

مخصوصا زردچوبه و فلفل خیلی مضره بعد انتقال جنین 

هویج و جگر و. زعفران و اناناس و دارچین زنجبیل خرما و گرمیجات نخور اصلابعد انتقالت 

بادام درختی و لبنیات و سبزیجات و مرغ و ماهی فقط سالمون و پرتئین بخور 

و اینکه آب زیاد بخور و اصلا استراحت مطلق ۲هفته ای نداشته باش چون باید گردش خون داشته باشی تا جنین بگیره 

من خودم با اینا جواب گرفتم انشالله بار دوم شمام مثبت میشی 😍😍

چسب جنین هم حتما بگو بنویسن قیمتشم گرون نیست من ۳۰۰ تومن خریدم خیلی اثر. داره 

و اینکه آب زیاد بخور و اصلا استراحت مطلق ۲هفته ای نداشته باش چون باید گردش خون داشته باشی تا جنین بگ ...

چسب جنین ک بمن ندادن اینسری

استراحت مطلق هم نبودم اصلا اما دو سه روز اول استراحت خوب کردم

اینارم رعایت کنی فک نکنم تاثیر داشتع باشه توی مثبت یا منفی شدن از منفی شدن چشمم خیلی ترسیده🫤🫤

شما مشکلت چیه 

چسب جنین ک بمن ندادن اینسریاستراحت مطلق هم نبودم اصلا اما دو سه روز اول استراحت خوب کردماینارم رعایت ...

دکترا خودشون چسب جنین نمیدن باید خودت بگی بنویسن 

منم بعد انتقال اولم میترسیدم ولی خودمو اینبار زدم بیخیالی 

دفعه اول استرس شدید داشتم ولی اینبار مهم نبود چون فکر میکردم منفی میشم 

من همسرم مشکل اسپرم داره