2821
2789
عنوان

داستان سقط من

242 بازدید | 21 پست

بعداز ۴ سال انتظار  من ..خدا سومیو داد تا بیبی چک و دیدم مات موندم همونوقت ب شوهرم نشون دادم گفت بچه نمیخوایم برو یکاریش کن ومن قلبم خورد شد اون ذوق من و دخترمو میدید باز منو خورد میکرد رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود بدون هیچ حالت تهوه ای فقط ب سرفه و عطسه افتاده بودم اگرنه خیلی خوب بود یبار نشسته بودیم پیش هم بهش گفتم ب نظرت من این بچه رو میبینم گفت اولش شد فکر کنی یچیزیت میشه گفتم ن منظورم بچست گفت بمیره چه بهتره خوشحالم میشم چندروز پیش رفتم دستشوی لکه قهوه ای خیلی کمرنگ دید امدم و زار زدنم همان بدلم بد افتاد فرداش رفتم دکتر تومطب تا سونو کرد گفت قلبش و نمیبینم ورشدش توفقف کرده اون لحضه داغون شدم همه ارزوهام جلوچشمم پرزد فرداش رفتم سونو واژینال اون تیراخرو زد گفت قلبش ایست کرده اومدم خونه بادارو گیاهی ردش کنم نشد فقط دوساعت درد بد گرفتم و تا اورژانس اومد تموم شد رفتم بیمارستان ۶ تا قرص زیر زبونم گذاشتن انگار ن انگا اخر شب بردنم اتاق عمل و کورتاژ  الان به همه حرفای شوهرم فکر میکنم زار میزنم دنبال بچم میگردم 

الان اومده خونه ب دخترم میگه خرجیتون زیاده توال میخوای بل میخوای یعنی بهتر اون رفت اگرنه خر جتون زیاد میشد میگم عوض اینکه دلداریم بدی داری داغونم میکنی من ناراحتم رفته تو باحرفات نشون میدی خوشحالی 😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موافق سه تا بچه نیستم تو این زمونه

ولی این فکرارو باید قبلا میکرد نه بعد بارداری

بیخیال دیگه گذشته فدای سرت ایشالا بهتر بشی

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

چرا منتظر سومی بودی بدون اینکه با شوهرت هماهنگ باشی ، حق با اونه ، تصمیم مشترک باید گرفته بشع

میدونست اصلا جلوگیری نداریم فکرشو نمیکرد بشه خودش راحت بود

خواهر برو خدا را شکر کن ندیدیش.بچه من روز زایمان تو دلم از دست رفت.چهره نازش را هیچ وقت از یاد نمیبرم. منم سومی بود.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

خواهر برو خدا را شکر کن ندیدیش.بچه من روز زایمان تو دلم از دست رفت.چهره نازش را هیچ وقت از یاد نمیبر ...

الهی بمیرم برات من دیشب برای مدرک کلیشون باز سونو واژینال ازم گرفتن مانتیور و برگردوند گفت ببینش من بغض کردم چون این اخرین بار بود که کامل میدیدمش گفت کاش نشونم نمیدادی😭

خواهر برو خدا را شکر کن ندیدیش.بچه من روز زایمان تو دلم از دست رفت.چهره نازش را هیچ وقت از یاد نمیبر ...

چی شده بود بهش😔😔😔

منم زایمان کردم یک خانم اینجوری شده بود اینقدر ناراحت بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چی شده بود بهش😔😔😔منم زایمان کردم یک خانم اینجوری شده بود اینقدر ناراحت بود

بند ناف زیر سرش بود.اکسیژن رسانی را قطع کرد.😭9ماهه الان.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

عزیزم خدا صبرت بده الان قصد داری بازم باردار بشی سومی رو؟ 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792