2777
2789
عنوان

وزن کودک چها ماهه

120 بازدید | 10 پست

سلام دخترم ۴ماهشه تا الان فقط شیر خودم دادم شیرخشک بهش نساخت وزن تولدش ۳۸۰۰بود از سه ماهگی روی وزن 6300مونده و هیچی اضاف نکرده چکار کنم نگرانم 😓😓😓😓 یعنی الان نسبت به وزن تولدش چقدر کمبود وزن داره? 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
10
0
0%
5
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه اگه ژنتیکی هم شما نوزادی ضریف بودین پس کلا نگران نباش چون ررثیه

پسر من الام ۱ سالشه ۸ کیلوه

۴ ماهگی ۳و ۹۰۰ بود

میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
خیلی خوبه اگه ژنتیکی هم شما نوزادی ضریف بودین پس کلا نگران نباش چون ررثیه پسر من الام ۱ سالشه ۸ کیل ...

اره کلا بچه ها یکسالگی بین ۸تا ۱۰کیلو هستن ولی سه تا چهار ماه اول بیشترین وزن گیری باید داشته باشن ماهی حداقل ۷۰۰گرم‌ ک دختر من دو وسه ماهگی خیلی کمتر‌بود 

اره کلا بچه ها یکسالگی بین ۸تا ۱۰کیلو هستن ولی سه تا چهار ماه اول بیشترین وزن گیری باید داشته باشن م ...

خب من کهگفتم پسرم ۴ ماهگی۳ و ۸۰۰،۹۰۰ بود

۴ کیلو نشده بود

همم میگن ریزه اما من دگترم چکاپ میبرم هیچ نمیگه میگه طییعیه

میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )