2777
2789
عنوان

کی بیداره کی بی نداره😅😅😅😅😅😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 279 پست
اره من چقدر گریه کردم اونشبم بچه ام مریض بود حالم خوب نبود 

گریه نکردم خداييش😅😅یه لحظه زور زدم گریه کنم.گفتم نه اول بذار مطمئن شم.احساس میکنم اصلا خانوم نیس😖

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه چهارماهشه غذا اصلا ندادم حتی دکتر شیر خشک اپتامیل پی دی اف واسش تجویز کرد حساسیت پیدا کرد یکبار ...

این شیر کم ی فکر اشتباهه شیرو باید بخوره بچه ک زیاد بشه تا جایی ک میتونی خودت زیره ورازیانه وسیاهدانه وعسل بخور پسرتم مولتی ویتامینشو بده و هرطورشده ی کاری کن بخوره شیرت زیاد میشه

فقط خودتوخودتوخودت
گریه نکردم خداييش😅😅یه لحظه زور زدم گریه کنم.گفتم نه اول بذار مطمئن شم.احساس میکنم اصلا خانوم نیس😖

😂😂😂😂من حالم بد بود پسرم غذا نمیخورد اون که اونجوری گفت اصلا خود بخود گریه میکردم😂😂😂😂

اره خیلی. خداییش تا وقتی بچه م به دنیا نیومده بود نمیفهمیدم وقتی مامانم میگفت چقد برام شب بیداری کشی ...

خدابهتون قوت بده، من که بریدم ۶ ماه دوتا خیلی سختمه

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹
اینو بنگرین دیگه😢😢😢😢😢چرا یکے سفیده یکے زرد؟کدومش خوشمزه تره؟

😂😂😂منم تو عمرم حلیم ندیدم و نخوردم فقط تو تی وی دیدم و اسمشو شنیدم نمیدونم چرا تا حالا درست نکردیم😨😨😨😨

😂😂😂😂من حالم بد بود پسرم غذا نمیخورد اون که اونجوری گفت اصلا خود بخود گریه میکردم😂😂😂😂

😂😂😂😂پس منتظر بهانه بودی.فحش بدم گریه کنی؟😆😆😆😆

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
بچم بدجور مريضه سرفه ميكنه كه كبود ميشه  و همش تو خواب ميپره نميدونم چيگار كنم

پیگیر باش پسرمن باهرسرماخوردگی سینش خس خس میکرد وسرفه،،،،هرجایی بردم دکتر،،،مشهد ی دکتر خوب بردم گفتن اسم،،،اینکه پسرت میگی سیاه میشه خوب نیس،،،

فقط خودتوخودتوخودت

من بیدارم جون باید برم بیمارستان برای انتقال جوجه هام💖

ممنون میشم برام انرژی مثبت بفرستید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
این شیر کم ی فکر اشتباهه شیرو باید بخوره بچه ک زیاد بشه تا جایی ک میتونی خودت زیره ورازیانه وسیاهدان ...

نی نیم دختره وای دقیقا مشکلم همینه‌که میگم شیرم کم شده بیدار که هس اصلا شیر نمیخوره فقط توی خواب اونم به دودقیقه مک زدنش نمیرسه خیلی اروم‌میخوره مولتی چی خوبه ??من بی بی ویت میدم