2777
2789
عنوان

کی بیداره کی بی نداره😅😅😅😅😅😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 279 پست
عزیزم اگه بهش غذا میدی ارده کنجد عالیه برا وزن گیری،،،،الان زوده برا غذای کمکی ولی من از سه ماهگی شر ...

تازه چهارماهشه غذا اصلا ندادم حتی دکتر شیر خشک اپتامیل پی دی اف واسش تجویز کرد حساسیت پیدا کرد یکبار بهش دادم کلا شیر کم‌میخوره شیرمم کم هس☹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم کاملا درک  میکنم منم چند وقته هی میخوام ماش بخرم هی خرجای دیگه در میاد هی دلم نمیاد ب ...

خخخخ مرسسسسے     جوووورے تو خرجا موندم نمیدونم ب چے بدم ب چے ندم     بازار کار همسرم هم داغووووون نمیدونیم عیدو چیکارش میکنیم خدا ب خیر بگذرونه ابرومون نره

خدا حفظشون کنه برات عزیزم. اتفاقا یه هفته دیگه هم وقت واکسن چهارماهگیشه خدا کنه تا اون موقع کامل خوب ...

ان شاءالله به سلامتی، مادربودن خیلی سخته ، مخصوصا دوتا باهم😊

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹
بچم بدجور مريضه سرفه ميكنه كه كبود ميشه  و همش تو خواب ميپره نميدونم چيگار كنم

براش دستگاه بخار روشن کن یا جور بزار که قشنگ بخار ب صورتش بخوره

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
خخخخ مرسسسسے     جوووورے تو خرجا موندم نمیدونم ب چے بدم ب چے ندم     بازار کار ه ...

خدا بزرگه عزیزم من سپردم به خودش بالاخره ماها هم خدایی داریم دیگه ❤

انشالا خدا روزیتونو زیاد کنه جیبتون پر باشه همیشه❤❤❤❤❤