2777
2789
عنوان

کی بیداره کی بی نداره😅😅😅😅😅😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 279 پست
دقیقا.مامان سورنا...تاپیک شوهریابی.جداخابیدن عروس عمه عقدکرده.اخریشم که تفرقه میان شیعیان و اهل سنت

ازدست پی ام هایه جاری عزیز در رفتیم اومدیم نی نی سایت گفتیم دوتا مطلب ردو ردل کنیم ، غر غرایه جاریه بهتر بود بخدا🤣🤣🤣

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم رفت سر کار منم رفلاکس معده از خواب بیدارم کرده 😑همسرمو راهی کردم دیگه خوابم پرید البته نمیتون ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تصورت کردم انقد بلند خندیدما😂😂😂😂😂😂😂😂

همسرم رفت سر کار منم رفلاکس معده از خواب بیدارم کرده 😑همسرمو راهی کردم دیگه خوابم پرید البته نمیتون ...

با یه کم تاریکے رو تخت یه زانوتو بغل گرفتے تاریکه دققی ندیدم فک کنم لباست مشکے بود یا سرمه اے نشستے نگام میکنے😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من ک رفتم لالا

خوب بخوابین

ایشالا خوابت میبره استارتر بعد از غذای سنگین نصف شب

فقط زیاد ابلیمو یا ابغوره سالاد و نخور ک معده ات داغون شه نصف شبی 

بای بای

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است