2777
2789
عنوان

کی بیداره کی بی نداره😅😅😅😅😅😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 279 پست
همسرم رفت سر کار منم رفلاکس معده از خواب بیدارم کرده 😑همسرمو راهی کردم دیگه خوابم پرید البته نمیتون ...

اووووخی.. 

قدیمیا برا اینکه خودشونو راحت کنن. هر وقت زن حامله معده ش میسوزه میگن بچه ت داره مو درمیاره😳😳😵😵😲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم رفت سر کار منم رفلاکس معده از خواب بیدارم کرده 😑همسرمو راهی کردم دیگه خوابم پرید البته نمیتون ...

ای جاان هلنااخانوم به زودی میاد😍انشاالله قدمش خیرباشه وبسلامت بغل می گیریش❤❤

بچم بدجور مريضه سرفه ميكنه كه كبود ميشه  و همش تو خواب ميپره نميدونم چيگار كنم

منم سرهمین موضوع درگیرم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اووووخی..  قدیمیا برا اینکه خودشونو راحت کنن. هر وقت زن حامله معده ش میسوزه میگن بچه ت داره مو ...

بچه 4 روز دیگه دنیا میاد تا الان باید مو در اورده باشه خخخخ😂😂😂😂نی نیم بزرگ شده به معدم فشار میاره دیگه قربونش برم😍😍😍

رفلاکس ینی چی ?

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است
بچه‌ها .....

جونم

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

بابای منم همیشه اینوقتا میرفت اون قدیما

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
ده روز دیگه میای تاپیک "بیاین لاغر بشیم میزنی"

یکی از کابوس های زندگیمه من میدونم چاقیم برابر با مرررررگگگگگگگ منه😭😭😭😭😭😭

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲