2777
2789
عنوان

اگه حال دلت بده الان بیا اینجا

88 بازدید | 11 پست

## اگه حال دلت بده، بیا اینجا...

این متن برای توست، برای هر کسی که تو این لحظه، بار سنگینی رو بر دوش می‌کشه و دلش گرفته.  اینجا مکانی امنه، جایی که می‌تونی احساساتت رو بدون قضاوت بیان کنی و شاید کمی آرامش پیدا کنی.  می‌دونم که گاهی اوقات زندگی می‌تونه سخت و طاقت‌فرسا باشد، اما بدون که تو تنها نیستی و این احساسات، موقتی هستند.

1. **اگر دلت برای کسی تنگ شده که طردت کرده:** یادت باشد که ارزش تو به تأیید دیگران وابسته نیست.  به خودت زمان بده تا بهبود یابی و روی روابط سالم‌تر تمرکز کن.

2. **اگر کسی به تو توهین کرده:**  کلمات دیگران، ارزش تو را کم نمی‌کنند.  به خودت یادآوری کن که لیاقت احترام را داری.  مهم نیست چه کسی توهین کرده، تو لیاقت احترام را داری.

3. **اگر استرس داری:**  تنفس عمیق، مدیتیشن، یوگا و ورزش می‌توانند در کاهش استرس مؤثر باشند.  از یک دوست یا متخصص کمک بگیر.

4. **اگر احساس تنهایی می‌کنی:**  با دوستان و خانواده ارتباط برقرار کن، به دنبال گروه‌ها یا فعالیت‌های اجتماعی باش که به تو اجازه می‌دهند با دیگران ارتباط برقرار کنی.

5. **اگر غمگین هستی:**  به خودت اجازه بده تا غمگین باشی.  احساست را انکار نکن.  با دوستان و خانواده صحبت کن.  فعالیت‌های هنری، گوش دادن به موسیقی و نوشتن می‌توانند به تو کمک کنند.

6. **اگر از ظاهر خودت ناراضی هستی:**  به یاد داشته باش که زیبایی، مفهومی ذهنی و نسبی است.  آنچه مهم است، سلامتی و شادابی توست.  اگر می‌خواهی تغییری در ظاهرت ایجاد کنی، این کار را برای خودت انجام بده، نه برای دیگران.

7. **اگر در رابطه عاشقانه‌ات مشکل داری:**  با شریک زندگیت صادقانه صحبت کن.  اگر مشکل حل نشد، از یک مشاور کمک بگیر.

8. **اگر در کار یا تحصیلت با مشکل مواجه شدی:**  به دنبال راه حل باش.  از همکاران و دوستان کمک بگیر.  اگر لازم است، از استراحت استفاده کن.

9. **اگر از دست دادن عزیزی را تجربه کرده‌ای:**  به خودت زمان بده تا سوگت را بگذرانی.  از دوستان و خانواده حمایت بگیر.  در صورت نیاز، از یک روانشناس کمک بگیر.

10. **اگر احساس شکست می‌کنی:**  از شکست‌هایت درس بگیر.  به یاد داشته باش که همه ما در زندگی با شکست مواجه می‌شویم.  مهم این است که بلند شویم و دوباره تلاش کنیم.

11. **اگر احساس خستگی و بی‌حوصلگی داری:**  به خودت استراحت بده.  فعالیت‌هایی را انجام بده که از آنها لذت می‌بری.  به طبیعت برو.

12. **اگر خواب خوبی نداری:**  به روتین خوابت توجه کن.  از کافئین و الکل قبل از خواب پرهیز کن.  قبل از خواب کتاب بخوان.

13. **اگر احساس ناامنی می‌کنی:**  با یک دوست، خانواده یا متخصص صحبت کن.  به دنبال راه‌هایی برای افزایش اعتماد به نفس خود باش.

14. **اگر احساس گناه می‌کنی:**  از اشتباهاتت درس بگیر.  به خودت بخشش بده و به جلو حرکت کن.

15. **اگر احساس اضطراب داری:**  تمرین‌های تنفس عمیق انجام بده، یوگا کار کن، مدیتیشن انجام بده، و یا از یک متخصص کمک بگیر.

16. **اگر از آینده می‌ترسی:**  بر روی آنچه می‌توانی کنترل کنی، تمرکز کن.  اهدافت را مشخص کن و به تدریج به سمت آنها حرکت کن.

17. **اگر احساس افسردگی می‌کنی:**  از یک متخصص کمک بگیر.  افسردگی یک بیماری است که قابل درمان است.

18. **اگر به دنبال هدف در زندگی هستی:**  به علایق و توانایی‌های خود فکر کن.  اهداف واقع بینانه‌ای برای خود تعیین کن.

19. **اگر احساس بی‌ارزشی می‌کنی:**  به نقاط قوت خود فکر کن.  به یاد داشته باش که هر کسی ارزش و اهمیت خاص خود را دارد.

20. **اگر از قضاوت دیگران می‌ترسی:**  به یاد داشته باش که تو مسئول خوشبختی خودت هستی.  نظرات دیگران را جدی نگیر.

21. **اگر دچار احساس گناه و شرم می‌شوی:** به خودت مهربانی نشان بده، خودت را ببخش و به جلو برو.  این حس‌ها طبیعی هستند اما ماندگار نیستند.

22. **اگر احساس می‌کنید در باتلاق روزمرگی گیر کرده‌اید:** به دنبال تغییرات کوچک اما مؤثر باشید.  یک فعالیت جدید را امتحان کنید یا به یک سفر کوتاه بروید.

23. **اگر احساس خشم و عصبانیت داری:**  به جای واکنش تند، سعی کن به درک ریشه های خشم خود بپردازی.  از راه‌های سالم برای تخلیه عصبانیت استفاده کن، مثل ورزش.

24. **اگر احساس بی انگیزگی می‌کنی:**  به دنبال چیزی که به شما انگیزه می‌دهد بگردید.  یک هدف کوچک برای خود تعیین کنید و برای رسیدن به آن تلاش کنید.

به یاد داشته باش که تو تنها نیستی و این احساسات، موقتی هستند.  به خودت مهربانی نشان بده و از کمک گرفتن نترس.  تو لیاقت شادی و آرامش را داری:)))

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی بیشتریا گفتی با دوست و خانواده صحب کنید..ولی اونا منو طرد کردن کلی فحش میدن هیچکسو ندارم که

اگه کسی رو نداری رو خودت حساب باز کن. دوست خودت باش. تو از اول زندگی تنها به دنیای میای و دنیا چشم می‌بندی. پس تنها هم میتونی زندگی کنی و عاشق زندگیت باشی. تا اینکه فردی که لایق تو هست پیداش بشه . فردی که ارزشت رو درک کنه. شک نکن پیدا میشه:)

...

متن قشنگی بودمن بیشتر این موارد رو دارم تجربه میکنم ولی این راهکارهای ساده هیچ کدوم برام جواب نبوده ...

امیدوارم نور به قلبت بیاره. امیدوارم خدا دستت رو بگیره و تو همشون تورو موفق کنه و بتونی همشون شکست بدی. 

لبخند بزن. مشکلات می‌گذراند، می‌دونم سخته. می‌دونم.. خودمم نو مشکل و سختیم اما از توجه کردن به خودمون دریغ نکنیم. من لایق شادی و خوشحالی هستیم 

...

متن قشنگی بودمن بیشتر این موارد رو دارم تجربه میکنم ولی این راهکارهای ساده هیچ کدوم برام جواب نبوده ...

بخواب

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چه فایده باز بیدار میشم ... از واقعیت ها نمیتونم فرار کنم از مشکلاتم نمیتونم فرار کنمشاید فقط با خوا ...

خدا نکنه. حمد میخونن برای گره گشایی کارت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.