2777
2789
عنوان

شوهرم از بچه دوم منصرف شد🤣🤣

236 بازدید | 13 پست

زنگ زدم میگم اومدنی شیر خشک بگیر، دو تا قوطی مونده فقط،، میگه من مردم از شیر و پوشک و لباس گرفتن

میگه یادته میگفتم تا دو سه سال دیگه یکی دیگم بیاریم؟ میگم آره، میگه گوه خوردم 🤣🤣🤣

خوشحالم بالاخره بیخیال شد😂

ولی جدی، من تصمیمم اینه پسرم۹سالش که شد اقدام کنم برا دومی نه به این زودی، فقط مشکل اینه اونموقع من میشه ۳۵سالم شوهرم ۴۳سالش، اختلاف سنیمون زیاد میشه با بچه اینجوری؟ یا خوبه؟؟ حس میکنم یه کوچولو سخت بشه ولی چاره ای نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین فاصله 3تا 5ساله 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اینجوری فاصله سنی بچه ها زیاد میشه من خودم با برادرم هشتسالاختلاف دارمو خواهرم ندارم خیلی جاها احساس کمبود کردم و حسرت خواهر برادرای هم سن بقیه رو خور م برا همین الان خودم باردارم دخترمم سه سال و نیمشه فکر میکنم بهترین سنه و دوست دارم بچه زیاد بیارم 

فاصله زیاد باشه دیگه نیاری بهتره یا حداکثر ۵ سال اختلاف یا بیخیالش شو

نمیتونم با پنج سال

شاید بیخیال شم

بیشتر به خاطر شوهرم دنبال دومیم اون دوست داره، اونم انگار کم کم داره منصرف میشه