2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت خودم که خوردم باز دفع خون داشت

عزیزم کلا باید شیر خودتا قطع کنی شیر خشک اچ آ بدی بهش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
جدی؟ دفع خون داشت؟ خیلی کمه هااا ولی بازم نگرانم

بله داشت خیلی کم

منم رژیم رعایت میکردم سخت بود واقعا

خیلی از بچه ها متاسفانه مبتلا ب آلرژی میشن من اطرافمم زیاد میبینم خدایی قدیما از این خبرا ب این شدت نبود

خوب میشه نگران نباش 

عزیزم کلا باید شیر خودتا قطع کنی شیر خشک اچ آ بدی بهش

متخصصی نبوده ک نبردمش همه تاکید داشتن شیرخشک بهش ندم همون شیر مادر بخوره

وزنگیریش که خوب بوده نمیزارن

واقعا خستم خودم شدم ۴۹ کیلو از بس رژیمم

جدی؟دفع خونم داشتن ینی؟کی خوب شدن؟شیرخشک دادین اگه اره چه مارکی! مولتی ویتامین چه مارکی دادین اخه ب ...

بله عزیزم دفع خون داشتن آزمایش مدفوع دادن دکتر گفت حساسی

اپتامیل اچ ا میدادم هرچیزی رو مواد تشکیل دهنده رو میدیدم شیر خشک و شیر داشت نمی‌دادم

عمه هاش براشون کیک با آب و آب پرتقال می‌پخت بعد دوسالگی برطرف شد

البته قبلش حساسیت پوستی هم گرفتن که خیلی سخت بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بله داشت خیلی کممنم رژیم رعایت میکردم سخت بود واقعاخیلی از بچه ها متاسفانه مبتلا ب آلرژی میشن من اطر ...

تا یکسالگی خوب شدن بچه های شما؟

اره واقعا خییییلی شایع شده خیلی اذیت کنندس

متخصصی نبوده ک نبردمش همه تاکید داشتن شیرخشک بهش ندم همون شیر مادر بخورهوزنگیریش که خوب بوده نمیزارن ...

نمیدونم گلم من که این کارو کردم خوب بود بچتم دیگه خداراشکر کم کم غذاش کامل میشه میتونی شیر خودتا قطع کنی

بله عزیزم دفع خون داشتن آزمایش مدفوع دادن دکتر گفت حساسیاپتامیل اچ ا میدادم هرچیزی رو مواد تشکیل دهن ...

منم خانواده همسرم اصرار دارن تست پوستی بگیرم

خودمم وسوسه میشم ولی گناه داره حس میکنم درد داره

متخصص آلرژی هم گفت فعلا تست نگیر

چجوری بود اذیت شدن اره؟

منم خانواده همسرم اصرار دارن تست پوستی بگیرمخودمم وسوسه میشم ولی گناه داره حس میکنم درد دارهمتخصص آل ...

ن بچه های من پوستش خشک شده بودا مثلا کشاله ی رونشون یا از آرنج به پایین دست هاشون خشک میشد و خیلی بد 

وقتی پوست بچت اوکی برا چی آزمایش بدی