2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی نوزاد

149 بازدید | 43 پست

خانما کسی تجربشو داره واقعا خسته شدم دیگه

دخترم ۸ ماهشه شیر خودمو میخوره

از دو ماهگی فهمیدم حساسیت داره

از ۴ ماهگی دفع خون خیلی کم داره

دکتر آلرژی و متخصص اطفال متخصص گوارش همه رو بردم همش میگن سن بره بالا درست میشه ولی دفع کم خونشم اذیتم میکنه به همه مواد غذایی واکنش نشون میده

خودم رژیمم مهم نیس خودش تو سن غذا خوردنه دوس داره همه چی بخوره

اگه تجربه دارین ممنون میشم بهم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکارم بچه اینطوری داره که مدرسه هم میره ولی همچنان رفع نشده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
لبنیات نباید بخورین و کیک و خوراکی و این داستانا

نمیخورم اصلاااااا محصولات گاوی نمیخورم

گوشت قرمز کیک کلوچه

۸ ماهه رژیمم

به خودشم موز دادم به تازگی 

گناه داره سه ماهه همش سیب درختی و برنج و سیب زمینی و مرغ میخوره

نمیخورم اصلاااااا محصولات گاوی نمیخورمگوشت قرمز کیک کلوچه۸ ماهه رژیممبه خودشم موز دادم به تازگی گناه ...

من خودمم که بچه ندارم واسه داداشم اینطوری پس نمیتونم خیلی راهنمایی کنم

نمیخورم اصلاااااا محصولات گاوی نمیخورمگوشت قرمز کیک کلوچه۸ ماهه رژیممبه خودشم موز دادم به تازگی گناه ...

گوشت میتونه بخوره

لبنیات نباید بخوره و شیر خشک مخصوص

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حتما چیزی دادی تو واکنشهیا تو چیزی خوردی

بهش موز دادم البته از قبلشم داشت دفع خونو

دلمه برگ انگور خورده بودمو خورشت بامیه

اخه مگه میشه به همه چی حساسیت داشته باشه

ای وای خیلی سخته که

همکار منم دیگه خیلی کلافه شده 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دوقلو داشتم همین مدل بودن خوب شدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)